dekkmann

Dekkmann styrker nasjonal dekning med nytt konsept

– Vi lanserer Dekkmann Service Partner for å styrke vår nasjonale dekning, og gi en enda bedre service for bedriftsmarkedet. Med dette konseptet styrker vi også servicen til kunder som har Dekkmanns... Les mer »
dekkmann

Tenk sikkerhet når du skifter til vinterdekk

Om du velger å skifte hjul selv eller setter bort jobben til profesjonelle er det en ting du ikke må glemme, og det er sikkerhet.  Dekkskiftesesongen er her, og det byttes til... Les mer »
dekkmann

Har du montert dekkene dine riktig vei?

Dekkskiftesesongen er her, og mange bilister kjører med dekkene feil vei. – Det kan være skummelt, sier Torleiv Haukenes, produktsjef hos Dekkmann.  Rulleretningen, eller rotasjonsretningen på dekket er det ikke alle som... Les mer »
ratt subaru

Er bilen din sommerklar?

Sommerferien står for døren, og mange nordmenn skal på bilferie. Men har du sørget for at bilen er klar for ferie?  En lang biltur kan være en tøff påkjenning for bilen, og... Les mer »
dekkmann

Ber om forbud for piggfrie vinterdekk om sommeren

En tidligere undersøkelse gjennomført av Infact på vegne av Dekkmann viser at folk flest ikke aner hvor farlig det er å kjøre med piggfrie vinterdekk på sommeren. – Det skulle definitivt vært... Les mer »
dekkmann

Dekkmann lanserer BestDrive

Dekkmann, som eneste dekkforhandler i Norge, introduserer nå BestDrive, som er utviklet med det fremste innen tysk dekkteknologi og produsert i Europa. – BestDrive er en spennende satsing for oss, sier produktsjef... Les mer »
dekkmann

Venter dekkskiftekaos over hele landet

En sen påske gjør at norske bilister får det travelt med å få av vinterdekkene etter påskeferien hvis de skal unngå bøter. Norske dekkverksteder gjør seg klare til storinnrykk, og anbefaler kunder... Les mer »
bildekk

Ny undersøkelse: Tradisjonelle kjønnsrollemønstre ved kjøp av dekk

En fersk undersøkelse viser at de aller fleste menn bestemmer selv hvilke dekk de skal kjøpe. Kvinnene, derimot, lar ofte partneren bestemme når det skal kjøpes dekk til bilen. – Men det... Les mer »
punktert

Når punkterte du sist?

Kun 3,2 prosent oppgir at de har punktert den siste måneden. Men over halvparten oppgir at de har punktert i en undersøkelse utført av Infact. Det er i en undersøkelse utført av... Les mer »
dekkmann

Ny undersøkelse: Under halvparten skifter dekkene sine selv

En undersøkelse utført av Dekkmann viser at under halvparten av de spurte skifter dekkene sine selv. Flere og flere går over til dekkhotell. Det nærmer seg dekkskiftesesong, og en undersøkelse utført av... Les mer »