Dekkmann lanserer BestDrive

dekkmann

Dekkmann, som eneste dekkforhandler i Norge, introduserer nå BestDrive, som er utviklet med det fremste innen tysk dekkteknologi og produsert i Europa. – BestDrive er en spennende satsing for oss, sier produktsjef hos Dekkmann, Torleiv Dalen Haukenes. 

BestDrive lanseres som et eget dekkmerke hos Dekkmann. Dekket er utviklet i Tyskland og produsert i Europa med en helt ny gummiblanding som gir meget lang levetid, høy grad av komfort og lavt støynivå. Dekket har også kort bremselengde på våt vei og lav rullemotstand som gir god drivstofføkonomi. Kort sagt kan man si at BestDrive har det aller beste forholdet mellom pris og kvalitet. 

– Dette er en spennende satsing! Dekket kommer i hele 75 forskjellige dimensjoner, og skal passe de fleste person- og varebiler på det norske markedet, forteller Torleiv Dalen Haukenes. 

Om du kjøper dekket BestDrive får du også Dekkmanns skadegaranti, som gir full dekning mot alle typer skader i to år etter kjøpsdato. 

Haukenes sier videre at bransjen merker en dreining mot at kundene i større grad ønsker rimeligere sommerdekk. 

– Dessverre er det mange som faller helt ned på de billigste «kinadekkene». Med BestDrive håper vi å fange opp kundene før de faller helt ned på det nivået. For et tillegg som tilsvarer en bensintank eller to vil man få et dekk som sikkerhetsmessig ligger tett opp mot de aller beste premiumdekkene – et hav foran de nevnte kinadekkene. På vinteren er nordmenn heldigvis fortsatt opptatt av sikkerhet. Her velger minst 8 av 10 de aller beste dekkene.

BestDrive er også navnet på en dekkjede som er Dekkmanns søsterkjede i store deler av verden. Nå kommer det også et dekkmerke med dette navnet. 

– Vi tilbyr selvsagt en rekke forskjellige dekkmerker hos Dekkmann, men det skal bli interessant å se hvordan kundene responderer på vårt nye merke, avslutter Haukenes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.