Superlag: Glimt utklasset Rosenborg på Aspmyra

glimt

Seriemester Bodø/Glimt tok imot Rosenborg på Aspmyra stadion søndag kveld, og spillerne i RBK sto æresvakt da Glimt-spillerne entret banen til festfyrverkeri.

Mange hadde nok forventet en jevn kamp men Glimt virker være ustoppelige. Bodø/Glimt tok tidlig ledelse mot Rosenborg, Zinckernagel slår inn foran RBKs mål, der banket toppscorer Kasper Junker ballen i mål. 1-0 til Glimt.

Kort tid etterpå er Ola Solbakken plutselig alene med RBK-keepern og bare lobber inn målet, og stillingen er 2-0 til Glimt.

Etter mye frem og tilbake ble det pause. Etter pausen presser RBK ganske mye og har flere skudd på mål som Glimt-keeper Nikita Haikin reddet.

Istedenfor blir det 3-0, og det er Philip Zinckernagel som satte inn målet. Kort tid etter får RBK en fortjent 3-1 reduksjon.

Men Glimt svarer, først 4-1 med Vegard Leikvoll Moberg, så 5-1 med Morten Konradsen som satte ballen i krysset. Så blåste dommeren av kampen som gikk utrolig fort.