Slik blir årets «P3 Gull» på NRK

nrk

Norges kuleste musikkshow er endelig tilbake når «P3 Gull» arrangeres i H3 Arena lørdag 26. november. Noen av årets mest populære artister skal opptre, og fire høythengende priser skal deles ut.

Annika Momrak og Lars Berrum skal lede showet når «P3 Gull» arrangeres dypt nede i Fornebus undergrunn. Sendingen vil finne sted lørdag 26. november kl. 22.00 på NRK1 og i NRK TV.

Sendingen blir som vanlig spekket med fantastiske sceneopptredener, spektakulære omgivelser og noen spennende overraskelser.

– «P3 Gull» er i jubileumsstemning! Dette er tiende gangen vi skal hylle P3-musikken, og det markerer vi med en større arena og mer publikum enn på flere år. I år får publikum i salen og seerne bli med på en skikkelig klubbopplevelse. Vi garanterer heftige liveopptredener, der alle får oppleve den mest aktuelle musikken på en helt ny måte. Det blir følelsesladde prisutdelinger, krydret med underholdning fra våre fantastiske programledere. Det er bare å glede seg, sier Anders Timo Christensen, prosjektleder for «P3 Gull».

Les også:  Savnet mann i Bodø: Politiet ber om tips

Musikkåret 2022 har gitt oss fantastiske hits og konsertopplevelser. Noen av artistene bak denne musikken er klare til å lage skikkelig fest for publikum og TV-seerne.

Artistene som opptrer i løpet av showet: 

  • Emilie Nicolas
  • Kamelen + Broiler
  • Ballinciaga + David Mokel
  • Brenn + Kjartan Lauritzen
  • L.U:N.A. + Jonas Benyoub
  • Ramón
  • Michelle Ullestad

Også i år skal NRK hedre noen av de som har preget musikkåret på NRK P3. Det skal deles ut priser i kategoriene «Årets artist», «Årets låt», «Årets gjennombrudd» og selvfølgelig den høythengende «P3-prisen».

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Signals"

For kategoriene «Årets artist» og «Årets låt» er det en intern fagjury, ledet av P3s musikksjef, som har valgt ut de fem nominerte. Det er publikum som stemmer frem vinnerne av disse to kategoriene. «Årets gjennombrudd» og «P3-prisen» avgjøres av en fagjury bestående av ti personer, i tillegg til P3s musikksjef, Ida Eline Tangen.

– Musikkåret 2022 har vært et festår! Vi har fått servert store mengder musikk av høy kvalitet med bred musikalsk variasjon. Melankolske poplåter og breial festmusikk har fått stor plass, noe som speiler mange unge menneskers behov etter lang tid med nedstenging. Blant de nominerte til «P3 Gull» finner vi originale uttrykk, overraskende samarbeid, sterke tekster, sjangeroverskridende rapmusikk og fremoverlent pop, sier Tangen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.