Slaget om Nord-Norge: Glimt-fansen varmer opp på Bådin

bådin glimt

Serieleder i Eliteserien Bodø/Glimt får besøk av rivalen Tromsø i det som kalles slaget om Nord-Norge, og det skal kjempes om hvem av de nordnorske lagene som er best.

Og for første gang i historien topper to nordnorske lag eliteserien. Onsdag kveld barker Bodø/Glimt og TIL sammen i cupen på Aspmyra stadion i Bodø.

Flere timer før kampstart begynner det å bli endel Glimt-fans (bildet) på et av byens serveringssteder som har kortest vei til Aspmyra, nemlig mikrobryggeriet Bådin.

Les også:  Ny undersøkelse: Lite elektronisk likestilling i parforhold

– Vi har plass til noen hundre innendørs og vi har plass til maks 5-600 stykker på en gang, det var meldt bra vær idag så vi stiller med alle på jobb idag, sier Andreas Myrvold i Bådin til Bodøposten.

Tre-fire timer før kampstart var det allerede begynt å bli endel folk men Bådin-sjefen forventer ikke at det blir fullt. Været er bra men det er ikke solskinn og det påvirker hvor mange som kommer ifølge Bådin-sjefen.

Les også:  Ulovlig ATV-bruk under jakt skal stoppes

– Jeg tror det blir kanskje 300 stykker som kommer til oss før kampen idag, sier Myrvold.

Bådin har fått mye skryt for mange av øltypene de har, men i kveld er det nok kanskje Glimt-ølet «Førr evig» det selges mest av. Og Glimt-fansen kan det å få stemningen på topp med supporter-sanger og trøkk.

– Det er J-feltet som er grunnmuren hos oss når det er kampdag, så kommer alle de andre med, forteller Bådin-sjefen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.