Gi julegaver til trengende på Quality Hotel Ramsalt og Comfort Hotel i Bodø

Nordic Choice Hotels

Siden 2012 har Nordic Choice Hotels samlet inn julegaver til barn og unge gjennom initiativet Ensomt juletre. I år kan du levere julegaver til trengende barn og unge på Quality Hotel Ramsalt og Comfort Hotel i Bodø.

Julen er en tid for tradisjoner, men juleglede er ikke en selvfølgelighet for alle. Derfor er Nordic Choice Hotels juletradisjon «Ensomt juletre» ekstra viktig. I hotellobbyer i hele Norden vil man fra 1-16. desember kunne levere inn julegaver til de som trenger det aller mest.

Innsamlingen av julegaver skjer på hotellene og gjennom lokale samarbeid. Gavene er øremerket barn og unge i en krevende livssituasjon. Totalt har selskapet samlet inn over 450 000 julegaver siden 2012. 

Les også:  Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

– «Ensomt juletre» er et initiativ som ligger vårt hjerte nær. Rausheten til gjestene som bor på hotellene våre, og de som er innom for å legge igjen julegaver under trærne i hotellets lobbyer, er med på å gjøre en reell forskjell for mange mennesker. Jeg er stolt over at vår viktigste tradisjon er ti år i år, og at «Ensomt juletre» bidrar til å gjøre en forskjell i lokalmiljøene hotellene våre er en del av, sier Torgeir Silseth, Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Hotellene velger selv hvilke lokale organisasjoner de vil samarbeide med. Tidligere og nåværende samarbeidspartnere har vært Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Stiftelsen Sykehusbarn og Røde Kors. Mellom 1 og 16. desember kan man levere inn julegaver til et valgfritt Nordic Choice Hotel i Norden. De som ønsker og har mulighet til å bidra kan gjøre følgende: 

  1. Kjøp eller doner en gave – det er viktig at den er i god stand. Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg. Det kan være en opplevelse, som for eksempel gavekort på kino. 
  2. Du trenger ikke å pakke inn gaven din. Skriv en lapp med informasjon som beskriver hvilken alder eller interesse gaven kan passe til. For eksempel: “God jul til deg som er 3-5 år og liker å leke ute. Julehilsen fra Tina.” 
  3. Lever julegaven på et valgfritt Nordic Choice Hotel i Norden.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.