Nattarbeid på Tverlandsbrua denne uka

Statens vegvesen

Gang- og sykkelveien over Tverlandsbrua blir stengt to netter på grunn av vedlikehold, opplyser Statens Vegvesen.

På grunn av vedlikeholdsarbeid på Tverlandsbrua på riksvei 80, blir gang- og sykkelveien over brua nattestengt mellom klokka 22 og 06 fra tirsdag 25. til torsdag 27. april.

I gjennomsnitt passerer mer enn 10 000 kjøretøy over Tverlandsbrua hvert døgn.

– Dette er ei bru med stor trafikk, hvor vi ikke ønsker myke trafikanter i veibanen. Vi oppfordrer folk til å planlegge slik at de unngår å gå over brua mens nattarbeidet pågår, sier Kristian Riddervold Andreassen, som er byggeleder for bruvedlikehold i Statens vegvesen.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Grunnen til at gang- og sykkelbanen blir helt stengt, er inspeksjon og vedlikehold på innfestingen for lysmastene på sørsida av brua. Det er Visinor som skal utføre arbeidet.

Biltrafikken over brua vil gå som normalt.

– Arbeidet på brua kommer til å høres, men vi tror ikke at det skal ødelegge nattesøvnen til naboene. Vi velger å gjøre dette nødvendige arbeidet på natta for at folk skal bli minst mulig hindret i sine jobb- og fritidsreiser, sier Andreassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.