ungdom

LESERINNLEGG: Kjære ungdommer, ikke glem nytelsen!

Jeg skulle ønske at flere unge svarte at «god sex for meg betyr at jeg får være meg selv, at jeg kjenner at noen tenner på kroppen min, at jeg kan slappe... Les mer »
Foto: Olavfin

Inviterer til villmarkscamp på Kjerringøy

Det er ennå ledige plasser til villmarkscampen på Kjerringøy 17. -19. august – som er et tilbud til ungdomsskoleelever, opplyser Bodø kommune. Det blir kanopadling, bading, fisking, overnatting i telt/hengekøye, matlaging på... Les mer »
mobil jente

3 av 5 småbarnsforeldre bekymrer seg for barnas bildespredning: Dette kan du gjøre

Barn- og unge vokser opp med mobilen i hånda. Hele tre av fem småbarnsforeldre sier de er bekymrer seg for at barnet deler upassende bilder og videoklipp av seg selv, ifølge en spørreundersøkelse fra... Les mer »
Nordlandsmuseet

Gratis inngang for barn og unge hos Nordlandsmuseet ut hele 2021!

Fra 1. juli og ut året ønsker Nordlandsmuseet at alle barn og unge under 18 år skal komme gratis inn på museer i forbindelse med ordinære museumsbesøk. Nordlandsmuseet har 20 museer i Saltenregionen. De... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen til Meløy og Gildeskål

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen besøker Meløy kommune torsdag 24. juni og Gildeskål kommune 25. juni. Ingebrigtsen skal besøke en rekke bedrifter, og også møte ungdom som ønsker seg en framtid... Les mer »
bodø kommune

Gratistilbud i sommer til nesten 4000 barn og unge i Bodø

Bodø kommune har gjennom våren tildelt nesten 5 millioner til 45 ulike gratistilbud til barn og unge denne sommeren. I sommer er det med andre ord mange muligheter til å delta på... Les mer »
sommer telt

Basecamp Salten 2021 arrangeres på Rødøy

10. – 12. september arrangerer Rødøy kommune basecamp Salten på Rødøya. I løpet av helga kan en delta på inntil 3 ulike aktiviteter. Ungdom fra Salten i alderen 8. klasse til fylte 18... Les mer »
alkohol sommer

1 av 3 nordlendinger har sett berusede mindreårige

Med sol og varmere vær har ungdomsfestingen tiltatt den siste tiden. Alkovettleder Randi Hagen Eriksrud har en klar oppfordring til ungdomsforeldre: vær kjipe! – Det siste året har vært krevende for mange,... Les mer »
sykkel

Aktiv helg med Heilt innafor i Sørfold

Helga 11.- 13. juni kan Heilt innafor og samarbeidspartnere ønske velkommen til aktiv helg. Fjellfest er åpen for alle, det øvrige er for Sørfold-ungdom 6. klasse – 18 år. – Vi har... Les mer »
læring lærer klasse

Statsforvalteren i Nordland: – Regjeringen åpner for grønt nivå i barnehager og skoler

Fra og med 27. mai kan kommuner med lite smitte selv beslutte om de skal gå til grønt nivå i barnehager og skoler, opplyser Statsforvalteren i Nordland. Nå åpnes det for at... Les mer »