Norges idrettsforbund

Organisert trening for barn og ungdom gjenopptas

Organisert trening for alle under 20 år kan gjenopptas. Kamper, cuper og stevner må fortsatt utsettes inntil videre. Statsminister Erna Solberg redegjorde i dag overfor Stortinget for regjeringens videre tiltak for håndtering... Les mer »
politi

Satte fyr på benk utenfor skole i Bodø

Noen ungdommer politiet vet navnet på har utført hærverk på en benk ved Rønvik skole. Deretter ble det tent opp et bål på benken. Brannvesenet slukket flammene natt til søndag i 23-tiden.... Les mer »
vafler

Nå åpner kiosken på kvartal 99 i Bodø

Skøyteisen på kvartal 99 har vært full av barn og voksne siden isen ble lagt i slutten av november. Nå skal man teste Bodø ut salg fra kiosken her, opplyser Bodø kommune. Dette skal... Les mer »
skateboard

Bankgata skatepark i Bodø åpnet

Torsdag var det endelig klart for offisiell åpning av Bankgata skatepark. Ordfører Ida Pinnerød åpnet med tale og sto for snorklippingen, og det ble videre taler også fra Sindre Sandvin, mangeårig leder... Les mer »
Sunn ungdomsmat

Konkurranser fikk flere unge til å spise fisk

10. klassingene (f.v.) Thea Kristine Jerstad, Mari Kristin Helgheim og Julie Drønnesund fra Møre ungdomsskule i Ålesund møtte statsminister Erna Solberg etter at de gikk til topps i den nasjonale elevkonkurransen «Lag... Les mer »
Av-og-til

– Ikke råd til å miste idretten

Ifølge Norges Fotballforbund (NFF) har så mange som 20 000 barn og unge falt fra fotballen etter korona. Det er alvorlig. — For mange sårbare barn og unge er idretten livsviktig, sier... Les mer »
Redningsselskapet

39 personer druknet i sommer

12 personer omkom i drukningsulykker i august. Ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk har totalt 39 personer omkommet som følge av drukning i sommer. Det er én færre enn i både 2018 og 2019. Tross... Les mer »
politi

Busskur på Hunstad ødelagt: Tre ungdommer arrestert

Politiet rapporterer om at et busskur i Hunstad ved Bodø har vært utsatt for skadeverk i 5-tidan natt til lørdag. Politipatruljen kom over 3 ungdommer i nærheten som nå er mistenkt. Patruljen... Les mer »
prest

Kirken forbereder høstens konfirmasjoner: Slik er reglene

Årets konfirmasjonsgudstjenester blir gjennomført i tråd med smittevernreglene, opplyser Den norske kirke i en pressemelding. – Vi gleder oss til å feire mange tusen konfirmanter denne høsten, men det vil bli en... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Samfunnet kan ikke bare gi opp alle over 30

FrP sørget i 2016 for at det ble innført aktivitetsplikt for sosialhjelpsmottakere under 30 år. Det har vært en suksess. Flere kommer raskere i arbeid og færre blir stønadsmottakere over lang tid.... Les mer »