Satser på elektriske fremkomstmidler i Danmark

Elsparkesykkel

Skandinavia har ikke bare latt seg begeistre av Tesla elbiler og Segway som klimavennlige og moderne transportmidler, lovgivning og innovasjon i de skandinaviske landene har også åpnet for helt nye og spennende elektriske måter å komme seg fra A til B på.

Ett av selskapene som har satset tungt på trenden med elsykler og elsparkesykler er E-wheels i Norge. Det norske selskapet utvidet nylig med nettbutikk i Sverige, og nå står Danmark for døren.

Les også:  Slik blir ladesommeren

– Dette er en trend som bare øker i popularitet, elbilene gjorde at forbrukerne for alvor ser på elektriske fremkomstmidler som et moderne og miljøvennlig alternativ, og salgstallene bare øker, sier Sveinung Kristiansen, daglig leder i E-wheels.dk.

Allerede har flere ledende kjeder og nettbutikker begynt å selge de nye elektriske transportmidlene, og prisene er slettes ikke avskrekkende, den billigste elsparkesykkelen koster under 3000 kroner.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

– Vi satser ikke bare på kjente merkevarer, vi har også vårt eget E-wheels merke med egenproduserte elsparkesykler som er billige og svært populære i Norge og Sverige, avslutter Kristiansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.