MUSIKK: Jonas Benyoub ute med «Lucky Luke»

universal

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av i tiden fremover. Og 2019 blir Jonas’ år.

Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» var med i NRKs «Skam». Siden har han sluppet den hardtslående bangeren «YahYah», fulgt opp av R&B inspirerte «I Mitt Liv», og sterke «Milli» ft. Yosef.  

Les også:  Subwoolfer i streamingtoppen verden over

Jonas Benyoub har siden 2017 sluppet låter som «Youm Wara Youm», «YahYah», “El Diablo”, «I Mitt Liv», og «Milli» ft. Yosef.

Før jul startet han freestyle-serien «Tung Torsdag», som han allerede har høstet stor respekt for. 2019 blir Jonas’ år, med en rekke sterke singelreleaser og EP slipp. «Lucky Luke» er første singel ut.

– Denne låten er en inspirasjon fra gamle den tegneserien, men jeg leker mest med tematikken rundt det å være «lucky» – altså heldig. Man har mange momenter i livet hvor noe kanskje kunne gått helt til helvete eller rett vest. Jeg reflekterer rundt det å være brødre og holde sterkt med sin familie. Jeg setter det opp mot noen mimringsbilder fra Lucky Lucciano og Sopranos, sier Jonas Benyoub.

Les også:  Ny bok: Tyrkia - midtens rike

Der de øvrige Skandinaviske landene har hatt gode og etablerte artister innenfor Rap- og R&B sjangeren, vil Jonas Benyoub både som artist og låtskriver, bidra til å styrke Norges rolle innenfor Skandinavias grenser.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.