MUSIKK: Hellbillies ute med låta «Blå dag»

Foto: Agnete Brun

Hellbillies hadde akkurat lagt ut på sin store og utsolgte jubileumsturné, da verden stengte ned i mars. Med kalenderen full av utsatte spillejobber, brukte brødrene Haugen og resten av bandet tiden til å ferdigstille ny musikk.

Nå slipper de låten «Blå dag» som er hentet fra det kommende albumet, som ventes på nyåret.

Selv om Arne Moslåtten allerede hadde skrevet teksten før pandemien, beskriver den på svært treffende vis den situasjonen bandet selv, og mange med dem, befinner seg i om dagen.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990.

Etter for lengst å ha rundet et firesifret antall konserter, høster legendene fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. 

Bandet har solgt opp mot én million album og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt. 

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Det er rett og slett en stor glede å følge et band, som i sitt 30. år fremdeles låter så vitalt og inspirert, både live og på plate.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.