MUSIKK: Den siste Beatles-låten «Now And Then» ute nå!

Foto: APPLE CORPS LTD.

The Beatles har sluppet «Now And Then»; the last Beatles song, en låt som har vært under utvikling i fire tiår.

Låten er skrevet og sunget av John Lennon, en kassett med opptaket ble gitt til Paul, George, og Ringo av Yoko Ono. Låten har siden blitt videreutviklet av Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr og er nå ferdigstilt av Paul og Ringo.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Peter Jackson bisto også til utviklingen av låten, med de samme teknikkene som ble brukt i dokuserien «The Beatles: Get Back». Den kjente filmskaperen står i tillegg bak musikkvideoen for «Now And Then».

Torsdag kveld publiserte The Beatles kortfilmen “Now And Then – The Last Beatles Song”, som gir oss et unikt innblikk i prosessen bak sangen, med kommentarer fra Paul, Ringo, George, Sean Ono Lennon og Peter Jackson. Den 12 minutter lange filmen er skrevet og regissert av Oliver Murray.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Now And Then er produsert av Paul McCartney og Giles Martin, i tillegg til at Jeff Lynne har bidratt på produksjonssiden.

Foto: APPLE CORPS LTD.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.