Ørnes ferjeleie skal oppgraderes

nfk

Det skal bli dypere rundt Ørnes ferjekai. Mudringsarbeidet starter 1. juni, opplyser Nordland fylkeskommune.

Knyttet til en utbygging av Ørnes ferjekai skal det først gjøres dypere rundt ferjekaia. Mudringsarbeidet er planlagt påbegynt 1. juni og vil vare rundt fire uker.

– Det vil bety noen endringer i ruteoppsettet. Men du vil hele tiden finne oppdatert rutetabell på reisnordland.no, sier rådgiver ved mobilitetsseksjonen, Per-Christian Størkersen.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Ferjeleiet vil også en gang i løpet av arbeidet ble helt stengt i en helg grunnet boring og sprenging.

– Dette vil vi informere om gjennom en egen annonsering, når det er avklart hvilken helg dette skal gjennomføres, sier Størkersen.

Det nødvendige mudringsarbeidet har vært planlagt over noe tid, og nå er altså tiden inne for å sette i gang. Størkersen ber de reisende om forståelse for at utbedringene må gjennomføres.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

– At vi tar dette nå på sommeren handler både om værforhold og om når entreprenøren har kapasitet til å gjennomføre prosjektet. Vi jobber på, og håper å få hele jobben unna på rundt fire uker, hvis alt går som planlagt, avslutter Per-Christian Størkersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.