VIDEO: Eagle-Eye Cherry – Streets Of You

streets of you

Etter å ha sluppet tre album, etterfulgt av en verdensomspennende turné og opptredener på en rekke store internasjonale TV-show, trakk Eagle-Eye Cherry seg tilbake fra offentligheten og ta seg en velfortjent pause. Han hadde gjort alt som gjøres kunne.

Ingen kan vel ha unngått å høre låten ”Save Tonight” som er streamet over 140 millioner ganger på Spotify og fortsatt spilles på radio verden over. Megahiten ble først sluppet i Sverige, og da den nådde USA i 1998 var suksessen et faktum.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Låten ble den mest spilte på Amerikansk radio samme år. Etter seks år med konstant turnering med tre album, slo Eagle-Eye seg til ro og stiftet familie.

– Jeg husker at jeg var fristet å si nei til en konsert fordi jeg følte meg helt tom, men ble overtalt til å sette meg på en Concorde til New York for å gjennomføre konserten. På scenen i Madison Square Gardens tenkte jeg «Hvordan i helvete kunne jeg tenke på å si nei til det her?» Det var etter den konserten at jeg bestemte meg for å ta en skikkelig pause, minnes Cherry.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Et besøk i det legendariske studioet Black Bird i Nashville, ga Cherry inspirasjonen tilbake. Vel hjemme i Sverige tok ideene form og sammen med Olle Olsson, David Lindgren Zacharias og Anders Pettersson, ble «Streets Of You» ferdigstilt.

Singelen er første smakebit fra Cherrys kommende album som ventes til høsten.

Se videoen Eagle-Eye Cherry – Streets Of You her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.