– Målet er å komme med 100 slogans for Nord-Norge

deadline

Plogkonferansen arrangeres i 21. oktober og nå er hele programmet klart. Temaet for konferansen er “Hvordan kan vi sammen og hver for oss bedre markedsføre Nord-Norge?”

En av dem som skal hjelpe med det er den svenske forskeren Erik Modig. Han skal kjøre en felles workshop med alle konferansedeltagerne. Målet er å finne 100 slogans for Nord-Norge.

Erik er en populær foredragsholder som har omfattende erfaring som foreleser. Han er ekspert innen kommunikasjon, markedsføring, forbrukerpsykologi og forretningsanalyse. Han siste bok, «Bang for Buck» ble Årets Markedsføringsbok i 2017 i Sverige.

Les også:  Varsler kontroll av vinterfiske i Nordland

– For å nå ut i verden med sin markedsføring og kommunikasjon kreves det utholdenhet, sier han. I foredraget går Erik gjennom hvordan man markedsfører en region. Han snakker også om hvilke muligheter som finnes for å få flere til å ville bosette seg.

Etterpå kjører han workshopen, hvor målet er å komme opp med 100 slagord for Nord-Norge. Slagordene kan deltagerne med seg som inspirasjon i markedsføringen sin videre.

Les også:  Norsk Folkehjelp: – Det ser ut som folk tar gode valg i vinterferien

På Plogkonferansen skal du få se to ulike sider av den kjente artisten Hanne Sørvaag. På dagtid skal hun holde foredraget sitt “Følg Drømmen”, og på kveldsgallanen skal hun underholde. I tillegg kommer komiker og skuespiller Finn Arve Sørbøe.

– Vi er svært fornøyd med årets program, sier kommunikasjonssjef Martin Meisterlin i Deadline. Målet vårt er å lage en konferanse som skal inspirere. De som kommer skap få konkret kunnskap de kan bruke dagen etterpå, fortsetter han.

Les også:  Stenger Rishatt-tunnelen på dagtid

Lanserte foredragsholdere til Plogkonferansen er Johan Eriksson fra Linkedin og Preben Carlsen fra Sandkassa. I tillegg kommer Eirik Nikolaisen fra Nordlaks og Kari Traa fra – Kari Traa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.