Slutt på tacosøl: Old El Paso lanserer kjegleformede tortillas

hkstrategies

Old El Paso lanserer helt nye ferdig brettede tortillas som gjør det enda enklere å nyte meksikansk mat for hele familien. Tortillaene passer til både frokost, lunsj og middag, og har den samme gode smaken som tradisjonelle tortillas.

Det meksikanske matvaremerket utvider sortimentet med sin største innovasjon på et tiår. Helt nye ferdig brettede tacolefser skal revolusjonere nordmenns tacofredag og gjøre det enda enklere å nyte meksikansk mat. De myke og allsidige tortillaene er forseglet i bunnen og er den første av sitt slag i markedet. 

Les også:  Forenklinger i rapporteringskrav for flåten under 15 meter

Det innovative designet løser utfordringen enhver tacoelsker kjenner seg igjen i når de bretter sammen en tradisjonell tortilla – hvor mye av innholdet havner på tallerken? Med de ferdig brettede tortillaene unngår du søl og det blir enklere å nyte meksikansk mat selv for de minste.

I Norge kommer de forhåndsformede tortillaene i en frittstående pakke med åtte tortillas. For å unngå matsvinn er pakken splittet i to sett med fire tortillas, og er dermed ideell for de som ønsker en matbit på farten eller de som vil ha en ny vri på frokosten eller lunsj. 

Les også:  På tirsdag er det gapahukens dag

Tortilla Pockets er uten konserveringsmidler og passer også for veganere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.