LESERINNLEGG: Norske EØS-milliarder finansierer utenlandske kriminelle

vidar kleppe

Nå må det bli slutt på at norske EØS-milliarder finansierer utenlandske kriminelle!

Av Vidar Kleppe, tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder i Demokratene.

Viste du at norske skattepenger gjennom EØS-avtalen går til å finansiere et system som i utøvende og praktisk politikk – gir kriminelle EU og EØS- borgere, fri adgang til Norge.

Da sier det seg selv at EØS og Schengen-avtalene må sies opp – da disse avtalene fratar Norge som en selvstendig og fri nasjon å bestemme over hvem og hvilke mennesker, som kan få komme til Norge.

Les også:  LESERINNLEGG: Er demokratiet opphørt hos fylkesrådet i Nordland?

Det er derfor etter min mening helt utrolig at EØS forkjemperene på stortinget i AP, Høyre, FrP, KrF og Venstre, enda ikke forstår alvoret i dette.

Min løsning på dette er selvsagt at Norge snarest mulig må si opp EØS og Schengen-avtalen – og heller få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for Norge og norske folk – der norsk lovgivning vedtatt av stortinget skal bestemme.

Les også:  Den internasjonale Holocaustdagen: Støre skal holde tale

Demokratene kan ikke lengre godta at det norske folk skal la seg diktere av «EU-pampene» i Brussel. Derfor må EØS-avtalen sammen med Schengen og Acer avtalene snarest sies opp. Viste du forresten: At EØS-avtalen kan sies opp med ett års varsel?

Å si opp disse håpløse «husmannskontraktene» vil selvsagt bli en av de første viktige forslagene som Demokratene vil fremme – når jeg med velgerenes hjelp i september 2021, forhåpentligvis – gjør comback på stortinget igjen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.