Bilder fra krigen i Ukraina vises i Tel Aviv og New York

israel

Tel Aviv Kunstmuseum markerer at det er ett år siden Russland invaderte Ukraina ved å vise frem bilder fra frontlinjen tatt av den israelske fotografen Ziv Koren. Bildene blir vist hele uken på museets fasade og på gigantiske skjermer på Times Square i New York.

Denne uken viser Tel Aviv Kunstmuseum i samarbeid med Charney Resolution Center og kulturinitiativet ZAZ10TS i New York bilder fra krigen i Ukraina tatt av den israelske fotojournalisten Ziv Koren.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

Bildeserien “Photography Under Fire” avslører sjokkerende scener av dyp smerte i Ukraina, og vises på gigantiske skjermer både i Tel Aviv og New York, for å markere at det er ett år siden Russland invaderte Ukraina, den 24. februar.

Bildene vises på fasaden til Paulson Family Foundation-bygningen og Herta og Paul Amir-bygningen ved Tel Aviv Kunstmuseum, og på gigantiske skjermer på Times Square i New York, på hjørnet av 41st Street og 7th Avenue.

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

I løpet av året vil Tel Aviv Kunstmuseum arrangere aktiviteter for flyktninger fra Ukraina som oppholder seg i Israel, og vil sende kunstsett til Ukraina gjennom organisasjonen Early Starters, med pedagogiske og terapeutiske aktiviteter for barn og unge som befinner seg i nød og ekstreme situasjoner. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.