pride

Skeivt kulturår på fotogalleriet Noua i Bodø sentrum

Embla Karidotter inviterer til Skeivt kulturår på fotogalleriet Noua i Storgata i Bodø sentrum Arrangementene er et samarbeid med produksjon- og filmformidlingsselskaupet Flokk film. – Neste uke, 4. – 6. mai, skal vi... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Sørger for drift av Nordnorsk kunstmuseum i Bodø

Nå legger Nordland fylkeskommune inn driftsmidler for å sikre finansiering av Nordnorsk kunstmuseums planlagte filial i Bodø. Fylkesråd for kultur, klima og miljø, Christian Torset er svært fornøyd med vedtaket i dag,... Les mer »
konsert

Alexandra Jones fra Bodø kan vinne Riis-prisen 2022

Nå er det klart hvilke 20 ungdommer som får delta i det nye, innovative ungdomsprosjektet Riis-prisen 2022. Alexandra Jones fra Bodø er en av de som kan vinne. Artistene Tora Dahle Aagård... Les mer »
Kulturminnefondet

Rekordmange søknader til Kulturminnefondet i 2021 i Nordland

Aldri før har Kulturminnefondet mottatt så mange søknader på ett år. Ved 1. desember passerte vi 2000 innsendte og totalt endte man på 2112 ved årets slutt.   I Nordland så vi i 2021 en økning... Les mer »
the whale

Andøya Space Education og The Whale satser på de unge

Andøya Space Education og The Whale jobber sammen i et forprosjekt med mål å utvikle et nytt pedagogisk konsept for å nå ut til barn og unge om verdensrommet og havet. Konseptet... Les mer »
julelys

Bodø2024 inviterer til juletre konkurranse

Vil du lyse opp Bodø i mørketiden? Er du er skoleelev, arkitekt eller går med en generell kreativ spire i magen? Bodø2024 inviterer deg som vil tegne Bodøs nye juletre- i form av en lysinnstallasjon. Vinneren... Les mer »
rune p

Rune P stiller ut 25 tegninger på Piccadilly Pub i Bodø

Den kjente kunstneren Rune P (Rune Pettersen) stiller ut et utvalg av tegninger i Bodø kommende helg. Det er 4 år siden forrige utstilling. Rune P stiller ut 25 tegninger på Piccadilly... Les mer »
malerier

Tor Kvarv med separatutstilling i Bodø

Den kjente avistegneren, foredragsholderen og kunstneren Tor Kvarv fra Bodø skal holde en separatutstilling i Bodø sentrum. Separatutstillingen varer fra 6. til 16. november fra kl. 12.00 til 16.00. Utstillingen finner sted... Les mer »
Stortinget

Christine Asplund skal lage ny skulptur utenfor Stortinget

Den norske billedhoggeren Christine Asplund vant konkurransen om å lage en skulptur som hedrer Anna Rogstad, den første kvinnen som møtte på Stortinget. Av totalt 51 kunstnere som meldte sin interesse for... Les mer »
nfk

Tre millioner til Nordnorsk Kunstmuseum i Bodø

Regjeringen har satt av over seks millioner kroner i statsbudsjettet til Nordnorsk Kunstmuseum. Tre millioner skal brukes til å bygge opp en avdeling i Bodø. – Dette er en veldig god nyhet. Dette... Les mer »