bodø kommune

Kulturstipendet 2022 i Bodø delt ut

Bodø kommune deler hvert år ut tre kulturstipend à kroner 20 000.-. De tre kulturstipendene ble delt ut av ordfører Ida Pinnerød i forbindelse med bystyrets møte torsdag 27. oktober, opplyser kommunen.... Les mer »
utdanning

Funksjonshemmet? Seminar i Bodø om tilgjengelige arrangementer

Kunne du tenke deg informasjon og kunnskap om barrierer man møter på kultur- og fritidsarrangementer hvis man har en fysisk funksjonsnedsettelse, og få tips og råd om hvordan man som arrangør kan... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Kultur i Salten får 317 000 kroner

– Det er ingen tvil om at kulturopplevelser binder sammen mennesker og gir livene våre innhold. Fylkesrådet er opptatt av at kultur skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor i fylket... Les mer »
nfk

LESERINNLEGG: Hvordan forstå fuglenes sang?

For mange, mange år siden jobbet jeg i vakre Gildeskål som kultursekretær. Jeg skulle skrive en sak til kommunestyret om hvor vidt Gildeskål skulle medvirke i det som senere ble et bejublet... Les mer »
pride

Skeivt kulturår på fotogalleriet Noua i Bodø sentrum

Embla Karidotter inviterer til Skeivt kulturår på fotogalleriet Noua i Storgata i Bodø sentrum Arrangementene er et samarbeid med produksjon- og filmformidlingsselskaupet Flokk film. – Neste uke, 4. – 6. mai, skal vi... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Sørger for drift av Nordnorsk kunstmuseum i Bodø

Nå legger Nordland fylkeskommune inn driftsmidler for å sikre finansiering av Nordnorsk kunstmuseums planlagte filial i Bodø. Fylkesråd for kultur, klima og miljø, Christian Torset er svært fornøyd med vedtaket i dag,... Les mer »
konsert

Alexandra Jones fra Bodø kan vinne Riis-prisen 2022

Nå er det klart hvilke 20 ungdommer som får delta i det nye, innovative ungdomsprosjektet Riis-prisen 2022. Alexandra Jones fra Bodø er en av de som kan vinne. Artistene Tora Dahle Aagård... Les mer »
Kulturminnefondet

Rekordmange søknader til Kulturminnefondet i 2021 i Nordland

Aldri før har Kulturminnefondet mottatt så mange søknader på ett år. Ved 1. desember passerte vi 2000 innsendte og totalt endte man på 2112 ved årets slutt.   I Nordland så vi i 2021 en økning... Les mer »
the whale

Andøya Space Education og The Whale satser på de unge

Andøya Space Education og The Whale jobber sammen i et forprosjekt med mål å utvikle et nytt pedagogisk konsept for å nå ut til barn og unge om verdensrommet og havet. Konseptet... Les mer »
julelys

Bodø2024 inviterer til juletre konkurranse

Vil du lyse opp Bodø i mørketiden? Er du er skoleelev, arkitekt eller går med en generell kreativ spire i magen? Bodø2024 inviterer deg som vil tegne Bodøs nye juletre- i form av en lysinnstallasjon. Vinneren... Les mer »