LESERINNLEGG: Nordmenn fortjener langt lavere strømpris!

vidar kleppe

Norge, vi må ikke la oss lure av vindturbiner og «grønn energi». Selv om det til tider blåser godt på toppene i Norge, også etter stortingsvalget den 13. september.

Av Vidar Kleppe, Demokratene

Stortingsglobalistene bryr seg ikke om at strømprisene i Norge er «all time high» så lenge nordmenn helt unødig og grunnløst – skal og må betale: Milliarder ekstra i strømregninger for at Norge av EU og Acer – skal få lov å være Europas grønne batteri.

Les også:  Nye forslag om krav til sikkerhet og beredskap i offentlige anskaffelser

Demokratene vil ha lavere strømpriser for nordmenn i Norge. Ja, og da må vi si opp Acer avtalen som: FrP-Søviknes elsket som statsråd og er gudfar til. Videre må strømkablene til utlandet kuttes samt fjerning av el-avgiften, merverdiavgift og prisen for nettleien må sterkt reduseres.

Vindkraft, ja da snakker vi selvsagt om vindturbiner som beviselig skader og dreper norsk natur og dyreliv, den er ineffektivt, ustabilt, lunefullt, uforutsigelig og ikke lønnsomt å operere uten norske milliard subsidier – og at denne strømmen går i hovedsak til utlandet.Vindkraft er så langt ubrukelig som fremtidens kraftkilde for  Norge.

Les også:  Hilde kjempet for kystelevene i Nordland på fylkestinget

Demokratene ønsker å stoppe all utbygging av vindkraft til lands og på havet. Vi vil satse på det som virker gir “effekt” den rene og fornybare norske vannkraften. En oppgradering vil uten altfor store kostnader kunne øke kraftproduksjonen med hele 25-30 prosent, og gi Norge mer “effekt”, kraft og styrke som kraftforeldene nasjon.

Demokratene vil ha slutt på at Norske strømkunder helt unødvendig: Årlig ekstra må betale milliarder regninger på strømregningen for denne meningsløse globalistiske politikken, som ikke setter: Norske strømkunder og industri først. Dette går ikke lengre og Demokratene sier stopp.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

For nå må norske politikere endelig kunne sette det norske folk og Norge først! 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.