Uavgjort for Glimt mot CSKA Sofia

ball

I den andre gruppespillkampen i UEFA Europa Conference League tok CSKA Sofia imot Bodø/Glimt på Vasil Levski  stadion i den bulgarske hovedstaden Sofia torsdag kveld.

CSKA Sofia presser i begynnelsen av kampen, Glimt kom inn spillet og lagene spilte deretter jevngodt, uten store sjanser.

I andre omgang ble Glimt mer dominerende, og Ola Solbakken hadde et par relativt store sjanser til å sende Glimt i ledelsen.

Les også:  OL i Paris 2024: NRK og Warner Bros. Discovery skal samarbeide

Etter en redning av Glimts Nikita Haikin på tampen av kampen, headet Erik Botheim inn seiersmålet for Glimt, men dommeren annulerte for frispark, noe både spillere og Glimt-trener Kjetil Knutsen protesterte på.

Kampen ender 0-0 og Glimt tar med ett poeng hjem til Bodø. I den andre kampen i serieligaens gruppe C slo Roma Zorja 3–0 på bortebane.

Glimt ligger dermed nå som nummer to i gruppa, med fire poeng etter to kamper. Neste kamp i UEFA Europa Conference League er AS Roma på Aspmyra i slutten av oktober. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.