Uavgjort for Glimt mot CSKA Sofia

ball

I den andre gruppespillkampen i UEFA Europa Conference League tok CSKA Sofia imot Bodø/Glimt på Vasil Levski  stadion i den bulgarske hovedstaden Sofia torsdag kveld.

CSKA Sofia presser i begynnelsen av kampen, Glimt kom inn spillet og lagene spilte deretter jevngodt, uten store sjanser.

I andre omgang ble Glimt mer dominerende, og Ola Solbakken hadde et par relativt store sjanser til å sende Glimt i ledelsen.

Les også:  Amahl Pellegrino kåret til årets spiller i Eliteserien 2022

Etter en redning av Glimts Nikita Haikin på tampen av kampen, headet Erik Botheim inn seiersmålet for Glimt, men dommeren annulerte for frispark, noe både spillere og Glimt-trener Kjetil Knutsen protesterte på.

Kampen ender 0-0 og Glimt tar med ett poeng hjem til Bodø. I den andre kampen i serieligaens gruppe C slo Roma Zorja 3–0 på bortebane.

Glimt ligger dermed nå som nummer to i gruppa, med fire poeng etter to kamper. Neste kamp i UEFA Europa Conference League er AS Roma på Aspmyra i slutten av oktober. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.