LEDER: Hvem bryr seg egentlig om sexmeldingen til Navarsete?

gunnar andreassen

Det har vært intens mediedekning i NRK, VG, Aftenposten, Nettavisen og TV2 av en SMS som ble sendt i et lystig lag til Senterpartiets leder, Liv Signe Navarsete. Men er det i det hele tatt en nyhet?

Man kan alltids argumentere for at dette er seksuell krenking mellom offentlige politiske skikkelser og derfor har allmenhetens interesse. Men burde ikke Senterpartiet taklet dette internt, og burde ikke Liv Signe Navarsete tålt såpass?

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Hvem har vel ikke fått en krenkende SMS eller Facebook-melding i løpet av livet? Skal vi sykemelde oss og gå til politiet med sånt alle sammen? Og skal en politiker som Ola Borten Moe trekke seg ut av politikken på grunn av det? Flere år etterpå?

Det jeg merker meg er at folk flest er lei av hysteriet rundt denne saken. Når man sammenligner sexmeldingen med Grandes sexskandale og andre ferske skandaler blir det nesten latterlig. En tulle-SMS sendt av en alkoholpåvirket person bør man kunne klare å heve seg over, både Navarsete og media.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

Det har folk flest klart. De er i grunnen ikke noe særlig interessert. Hvem bryr seg om hva det står i en tulle-SMS fra en person til en annen, hvem som har sendt den, hvorfor og så videre?

Hvem bryr seg egentlig om sexmeldingen til Navarsete?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.