ANNONSE: 4 måter å doble pengene dine på

Ønsker du å doble pengene dine? Med så lave renter er det vanskelig å bruke en bankkonto til å tjene noen betydelige beløp i disse dager. For at investorer skal doble eller til og med tredoble pengene sine, må de ofte ta en viss risiko for den potensielle belønningen.

For å oppnå dette avkastningsnivået over tid finnes det en rekke alternativer med begrenset risiko. I mellomtiden har de som ønsker å skyte lysene ut og fordoble pengene sine raskt sin andel av høyrisiko- og høybelønningsalternativer å velge mellom også.

Nedenfor er fire mulige måter å doble pengene dine på, alt fra lav risiko til svært spekulative.

1. Kjøp bolig

Eiendom kan ikke virke som en måte å doble pengene dine raskt, gitt ryktet for sakte og jevne gevinster i stedet for eksplosiv vekst. Men hvis du ser på hvordan de fleste transaksjoner er strukturert med et boliglån, vil du raskt se at boligkjøp kan føre til en dobling.

Det kan faktisk være relativt enkelt å doble pengene dine ved å kjøpe eiendom. Det er fordi boligkjøpere ofte stoler på kraften til innflytelse – det vil si et boliglån – for å foreta kjøpet.

Tenk deg for eksempel å kjøpe et hjem på $200 000 med en forskuddsbetaling på 20 prosent, som er vanlig. Du vil sette ned $40 000 (og vi ekskluderer avsluttende kostnader og lignende utgifter). Hvor mye må boligverdien øke for at du skal doble pengene dine? Bare 20 prosent. Når boligen din øker i verdi til $240.000, vil du ha den opprinnelige forskuddsbetalingen på $40.000 pluss en kapitalgevinst på $40.000 for en total gevinst på 100 prosent. Det er kraften til innflytelse.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Selvfølgelig, i motsetning til andre investeringer her, vil du bli tvunget til å investere ytterligere penger for å holde hjemmet ditt i god stand, holde deg oppdatert på eiendomsskatt og fortsette å betale ned på boliglånet. Det betyr ytterligere utlegg av penger, men ellers må du betale husleie, og du får opp ved å eie.

2. Invester i et S&P 500-indeksfond

Et indeksfond basert på Standard & Poor’s 500-indeksen er en av de mer attraktive måtene å doble pengene dine på. Selv om det er mer risikabelt å investere i et aksjefond enn en bank-CD eller obligasjoner, er det mindre risikabelt enn å investere i noen få individuelle aksjer. I tillegg er S&P 500 sammensatt av rundt 500 av USAs største og mest lønnsomme firmaer, så det er et sterkt alternativ for langsiktig investering.

S&P 500 har også en attraktiv langsiktig avkastning, i snitt rundt 10 prosent årlig over lange perioder. Det betyr at du i gjennomsnitt vil kunne doble pengene dine på litt over syv år. Når det er sagt, vil avkastningen i et enkelt år sannsynligvis være mye forskjellig – høyere eller lavere – enn gjennomsnittet. Og S&P 500 kan også gå gjennom lange tapsrekker. For eksempel hadde indeksen negativ avkastning i løpet av 2000-tallet. S&P 500 gjorde opp for det på 2010-tallet, og ga en avkastning på 252 prosent – ​​mer enn en tredobling.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

3. Handel med kryptovaluta

Volatiliteten til kryptovaluta – enten det er Bitcoin, Ethereum eller Dogecoin – er en mulighet for spekulanter til å tjene penger på handel. Selvfølgelig er det en mulighet til å tape penger også, men det er alltid en del av avveiningen hvis du ønsker å doble pengene dine raskt.

Mens mange kryptoer har steget til værs det siste året, kan de sprette rundt betydelig, noe som gjør det vanskelig å holde på når de faller. Det kan være enkelt å kjøpe høyt og selge lavt og løsne når prisene krasjer, og du vil ende opp med å putte penger i andres lomme i stedet for din.

Det er lett å tape penger på kryptovaluta hvis du ikke kan administrere posisjonene dine, og det er mye enklere og mindre risikofylte måter å doble pengene dine på.

4. Handel med opsjoner

Handelsalternativer er en av de raskeste måtene å doble pengene dine – eller tape alt. Alternativer kan være lukrative, men også ganske risikable. Men for å doble pengene dine med dem, må du ta en viss risiko.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

De største oppsidene (og nedsidene) i opsjoner oppstår når du kjøper enten kjøpsopsjoner eller salgsopsjoner. Du kan tjene to, tre eller fire ganger pengene dine eller mer. Her er en rask oversikt over de to hovedtypene:

  • En kjøpsopsjon gir deg rett, men ikke plikt, til å kjøpe en aksje til en bestemt pris innen en bestemt dato, ved opsjonens utløp.
  • En salgsopsjon gir deg rett, men ikke plikt, til å selge en aksje til en bestemt pris innen et bestemt tidspunkt, ved opsjonens utløp.

Du betaler en pris for å eie en opsjonskontrakt, og den premien kan øke mange ganger i verdi. Ulempen er at alternativet kan utløpe helt verdiløst. Så du vil ikke risikere alle pengene dine på enkeltkastet av opsjons-terningene.

Det er også noen avanserte opsjonshandelsstrategier som binær opsjonshandel for de som ønsker å multiplisere pengene sine på svært kort tid. En binær opsjon er en type derivatopsjon der en trader satser på prisbevegelsen til en underliggende eiendel i nær fremtid for et fast beløp. Hvis du ønsker å investere i binære opsjoner, som kun anbefales for avanserte tradere, sørg for at du har minst noen års investeringserfaring. Du kan besøke her for å lære mer detaljert informasjon om handel med binære opsjoner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.