Ketil Bjørnstad slipper albumet «The Beginning – And The End»

grappa

Bjørnstad-året 2019 der musikeren hedres med 50-års jubileum avrundes med et nytt album som er ute i dag.

– Et jubileum er kun en knagg hvor man kan henge jakken sin. Tall betyr ingenting i seg selv, og et jublieum kan ofte være en helt ekstern affære uten noen form for innhold. Kanskje det er derfor jeg booket Rainbow Studio 10. januar i år – fordi jeg ville returnere til utgangspunktet, sier Bjørnstad.

Les også:  Laget "dokusåpe" for å skildre kystarbeidernes hverdag

Han var bare 16 år gammel da han debuterte som pianist med Filharmonien i Universitetets Aula den 10. januar 1969. Det er derfor ikke uten grunn at vi har feiret Bjørnstad sitt 50 år lange virke som musiker i 2019. Det har vi markert med en nyutgivelse av «Rainbow Sessions», med albumboksen «The World I Used To Know», og to utsolgte konserter i Operaen. Men det stopper ikke der.

Les også:  Øyvind Staveland ute med låta "Stormen"

«The Beginning – And The End» er navnet på én siste utgivelse som utgis i forbindelse med Bjørnstad-året. Albumet har tidligere kun vært tilgjengelig i boksen til «The World I Used To Know», men nå er den også tilgjengelig som en selvstendig utgivelse for å konkludere dette jubileet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.