Siri Vembre fra Bodø nominert til Willy Oftedals Ærespris

musikk live

Det er i år 13 år siden Willy Oftedal – Rock Mot Rus sin legendariske festivalsjef – døde bare 53 år gammel i 2010. Den største grunnen til at Rock Mot Rus ble så betydningsfull for musikklivet i nord, var nettopp Willy.

Nå er Siri Vembre fra Bodø nominert til den prestisjefylte musikk-prisen. Siri har vært sentral i arbeid av med og for ungdom ved å arrangere en uke i høst- og vinterferien i Bodø, som kalles FRUKT og junior FRUKT.

Les også:  Deler ut 23,5 millioner kroner til kundene i Bodø

Her får barn og unge mulighet til å utforske ulike former for kunst og kultur, og får uttrykt seg gjennom dette. Hun har også stått på for alle typer ungdomsbaserte arrangement både i lokalt og på større basis.

Ikke bare har hun vært sjef for FRUKT, men hun har også bygget opp vår egen lille «Rock mot rus» i Bodø, nemlig Marstonrock. Her får små og større band, ferskinger og proffe muligheten til å framføre for og inspirere hverandre til det fulle og hele.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Uten FRUKT og Siri hadde det aldri vært noe Barnevænnlig, Innestæmme, Regnvær, Virkelig, og vi tviler på at Sondre Justad hadde kommet seg like langt uten all den støtten man får av Siri Vembre.

Siri Hembre er nominert til Willy Oftedals Ærespris sammen med Camilla Kjellbakk Andersen fra Steigen og Rocket-Man fra Porsgrunn.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.