Jørn-Åge Stikholmen ny regionsleder for Bedriftsforbundet i Nord-Norge

bedriftsforbundet

Jørn-Åge Stikholmen (36) fra Melbu i Vesterålen har blitt valgt til ny regionsleder for Bedriftsforbundet i Nord-Norge. Nå vil han kjempe for enda bedre rammevilkår for regionens små og mellomstore bedrifter.

Under årsmøtet i Bodø nylig ble det klart at det var Stikholmen som skulle få ansvaret for å lede den viktige regionen de to neste årene.

–  Nord-Norge er en veldig spennende region med et næringsliv som hovedsakelig består av små og mellomstore bedrifter. Jeg mener det er enormt viktig å kjempe for at disse får så gode vekstvilkår som mulig, og i den kampen er Bedriftsforbundet den aller tydeligste stemmen. Da denne muligheten dukket opp kunne jeg ikke si nei, forklarer den nyvalgte regionslederen.

Les også:  Borgelig flertall i Fylkestinget i Nordland - Nytt parti valgt inn

Sandnes, som selv er bar bakgrunn fra sjømatnæringen, vet godt hvor skoen trykker. Nå vil han sørge for at Bedriftsforbundet øker tilstedeværelsen i Nord-Norge, og ser store muligheter for å kunne påvirke næringspolitikken til fordel for alle som vil lykkes med egen bedrift.

– Det blir spennende å hoppe inn i det og se hva jeg kan utrette. Jeg kommer jo selv fra en næring hvor det er et stort behov for endringer. Fordelen med Bedriftsforbundet er at de er små nok til at medlemmenes stemmer blir hørt, og store nok til at de kan påvirke norsk næringspolitikk for små og mellomstore bedrifter, konstaterer han.

Les også:  Anbefaler ikke utbygging av Nord-Norgebane

Bedriftsforbundets administrerende direktør Olaf Thommessen er glad for å ha fått inn i en så ressurssterk og engasjert person i en så viktig posisjon.

–  Vi er svært fornøyd med å ha fått Stikholmen inn i denne viktige posisjonen i vårt tillitsmannsapparat. Det er utrolig mange små og mellomstore bedrifter i Nord-Norge, og med han på laget vil vi kunne styrke vårt arbeid for å bedre deres rammevilkår, sier Thommessen.   

–  Vi I fjor skapte SMB-sektoren to av tre nye arbeidsplasser i privat sektor og bidra med over halvparten av verdiskapingen her i landet. Derfor er det helt avgjørende at politikere, både i Midt-Norge og ellers i landet, legger forholdene til rette for vekst. Dette vil vi fortsette å minne dem om så ofte som mulig, legger han til.

Les også:  Svein Valle er ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme

Bedriftsforbundet er den eneste organisasjonen som kun jobber for landets små og mellomstore bedrifter. Forbundet kjemper for å endre premissene for norsk næringspolitikk slik at det er de minste og ikke de største som får definere dem.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.