Hurtigruten tilbyr gratis reise til lokalpassasjerer som er rammet av Havila-stans

hurtigruten

På grunn av at Havila Kystrutens skip inntil videre må ligge til kai som følge av internasjonale sanksjoner, vil Hurtigruten Norge tilby gratis reise for lokalpassasjerer som er rammet av Havilas stans. 

Skipet Havila Capella skulle etter planen seilt fra Bergen tirsdags kveld, men har utsatt avgangen på ubestemt tid. Havila Kystruten jobber i følge selskapet med alternative løsninger.

For å avhjelpe i denne krevende situasjonen vil lokalpassasjerer som har booket kortere lokalreiser med Havila Capella i påsken få tilbud om å reise gratis med Hurtigruten Norges skip mot dokumentasjon på billett med Havila Capella, så langt kapasiteten tillater det. 

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Vi håper dette kan bidra til at så mange lokale passasjerer som mulig kommer seg dit de skal i påsken. I tillegg tar vi med godset som skulle med Havila for å opprettholde den viktige kystrutetjenesten, sier Hedda Felin, administrerende direktør i Hurtigruten Norge. 

For å sørge for at frakt og varer kommer fram vil Hurtigruten Norge overta Havila Capellas bookede gods inntil videre. 

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Praktisk informasjon: 

Hurtigruten Norge tilbyr lokalreisende som har booket reise med Havila Capella på dekksplass (uten lugar) med varighet under 24 timer, i tidsrommet 12.april til 22.april gratis reise med MS Kong Harald med avgang fra Bergen 13.april, eller MS Vesterålen med avgang fra Bergen 14.april. Dette gjelder så langt kapasiteten tillater det. Gjester må kunne dokumentere gyldig billett på Havila Capellas reise med planlagt avgang 12.april. Den nye reisen med Hurtigruten omfatter ikke mat og drikke om bord.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Passasjerer som ønsker å benytte seg av tilbudet kan ta kontakt på telefon: 81003030, eller e-post: booking@hurtigruten.com. Det er også mulig å ta direkte kontakt med skipene: MS Kong Harald på tel: +47 99 48 72 73, eller MS Vesterålen tel: +47 48 01 80 00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.