HP lanserer nytt, smart utskriftssystem: HP+

hp

HP lanserer i dag HP+, deres smarteste utskriftssystem2, designet for forbrukere og små bedrifter. I en tid der etterspørselen etter utskrift er høy3, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer hjemmefra, moderniserer HP+ dagens utskriftsopplevelse. HP+ drives av et nytt skybasert økosystem, og gjør utskriften sikrere, mer produktiv og mer bærekraftig enn noensinne1.

– HP+ er et grunnleggende skifte i utskriftsopplevelsen. Vi har satt sammen vår beste utskriftsinnovasjon i ett smart system for forbrukere og små bedrifter. I HP+ har vi kombinert ledende maskinvare, den største abonnementstjenesten for blekk og toner og en smart print-app i skyen. Vi mener alle våre utskriftsopplevelser blir enda bedre med dette nye systemet. Det har vi gjort for å møte de utvidede behovene til de som er mest avhengige av skriverne sine, sier Claire Cunha, kategorisjef i HP.

Les også:  Datingåret 2023: Norske single dropper date nummer to

HP+ krever en HP-konto, forbindelse til internettet og bruk av originalt HP-blekk eller -toner i hele skriverens levetid. For å levere HPs høyeste kvalitet, mest pålitelige og en mer bærekraftig utskriftsopplevelse, fungerer HP+-smartskrivere kun med originale HP-rekvisita. Dette er viktig for å møte forbrukere og små bedrifters stadig høyere forventninger til at teknologi imøtekommer deres behov, både på kvalitet og bærekraftighet. I tillegg mener 70 % av forbrukerne at smart teknologi gjør livet enklere5.

Med det nye skybaserte økosystemet HP+ kan forbrukere og små bedrifter holde kontakten og sikre seg eksklusive, nye funksjoner:

● Skyens nye robusthet oppdager og løser tilkoblingsproblemer

● Ny smart sikkerhetsovervåking bidrar til å oppdage og forhindre angrep fra skadelig programvare

● Ny innebygd in-OS-utskrift fra praktisk talt hvor som helst på hvilken som helst enhet

Ny privat henting-funksjon (Private pick-up) lar deg trykke nå og hente senere når du er ved skriveren

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

● Nytt smart dashbord hjelper deg med å administrere skriveren på ett praktisk sted

● Ett års ekstra HP-garanti

HP+ lanseres først med den nye HP LaserJet M200-serien, som nylig fikk en Red Dot-utmerkelse for sin design, samt HP OfficeJet Pro 8000e- og 9000e-serien, HP DeskJet 2700e- og 4100e-serien og HP ENVY 6000e- og 6400e-serien.

I 2020 vokste e-handelssalget med mer enn 16.5 % over hele verden. Ikke bare for å unngå kontaktflater i fysisk butikk, men også for å gjøre handlingen enklere. For abonnementsløsningen HP Instant Ink, ga denne utvidelsen og avhengigheten mer enn 60 % årlig vekst, og nådde mer enn ni millioner abonnenter. Med HP+ får kundene seks måneder med blekk eller toner8 inkludert med Instant Ink.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

I tillegg til behovet for skybaserte løsninger og praktiske abonnementer, har forbrukere og små bedrifter også vokst til å stole mer på mobile løsninger. Med HP Smart App, som har mer enn 48 millioner aktive månedlige brukere, kan kundene glede seg over muligheten til å skrive ut og skanne fra praktisk talt hvor som helst.

  • Med HP+ kan du glede deg over HP Smart Advance-funksjoner som avansert skanning, mobil faks og produktivitetsfunksjoner i 24 måneder.
  • Få enkel tilgang til Google Drive, Dropbox og mer.

Planeten betyr mye for kundene våre; 3 av 4 forbrukere anser bærekraft som viktig når de kjøper en skriver. Med HP+ bygger vi videre på vår forpliktelse til en fremtid som er «skogpositiv» som fremmer utskrifter med netto null avskoging og fremmer resirkulering av rekvisita.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.