Holdt på å miste 10 måls eiendom til naboen

rettigheter

Endelig har Vidar Rueness fått tilbake sin 10 mål store eiendom på Borøya utenfor Sandvika i Bærum kommune i Indre Oslofjord. En to års kamp mot sin tidligere venn Anders Lunde endte til slutt i lagmannsretten.

I 2016 inngikk de tidligere vennene en avtale etter at Lunde hadde kjøpt en hytte av Ruenes for to millioner kroner. Hytten var en del av en eiendommen til Rueness og det var planlagt å starte et boligfelt her.

Les også:  Legekrisen: Kvart million nordmenn venter på å bytte fastlege

Omreguleringen tok tid og for å gjøre det lettere for Lunde å sette i stand hytten, overførte Rueness hele eiendommen til han. En 29 siders lang dom bekrefter at det er Rueness som nå eier målene, opplyser Eiendomsguiden.no.

Avtalen mellom de to kameratene var at Lunde skulle gi de resterende målene tilbake til Rueness men en gang kommunen hadde godkjent fradeling.

Les også:  LESERINNLEGG: Er det Israel eller Norge som er en apartheidstat?

 Slike fradelingssaker kan jo ta opp til et år, så for at Anders skulle få tilgang på hytta kjapt, overførte jeg alt til han. Mot at han skulle overføre de 10 målene tilbake til meg når det var ferdig behandlet hos kommune og fylkeskommunen, forklarer Rueness til Tvedestrandposten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.