Haaland og tysk fotball tilbake på Viaplay 16. mai

viaplay

Gladmelding til norske fotballentusiaster: Lørdag 16. mai er det endelig klart for direktesendt fotball i verdensklasse når Bundesliga starter opp igjen etter pausen. Erling Braut Haaland og de andre Dortmund-stjernene møter Schalke 04 til et av de største derbyene i tysk fotball. Se alle kampene fra Bundesliga på Viaplay.

Bundesliga er tilbake på Viaplay og Viasport 16. mai. Det markerer også et gledelig gjensyn med direktesendt fotball fra øverste hylle etter at alle de store fotballnasjonene stoppet opp i mars.

Erling Braut Haaland var en av verdens heteste angripere før pausen og vil ha alles øyne på seg når hans Borussia Dortmund tar imot Schalke 04 lørdag 15.30. Det klassiske Ruhr-derbyet sendes direkte på Viaplay og Viasport 1 med fyldig studiodekning før og etter kamp.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

19-åringen har allerede markert seg på voldsomt vis i den tyske ligaen, og brukte kun 23 minutter på å score sitt første hat trick i det som er rangert som en av UEFAs tre beste ligaer.

– Det blir fantastisk å få i gang fotballen igjen. Som tusenvis av andre fotballgale nordmenn har vi i NENT Group også savnet direktesendt fotball, og det er ekstra stas at det er den svært spennende tyske ligaen som starter ballet. Vi kommer til å gjøre alt for å servere et best mulig fotballprodukt, og seerne kan forvente et nytt studio, de beste ekspertene og en rekke tilbakeblikk gjennom uken for at flest mulig kan feire fotballstart med oss lørdag 16. mai, forteller sportssjef i NENT Group Norge, Cecilia Gave.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Mens den øvrige fotballen fortsatt har pause vil NENT Group intensivere dekningen og formidlingen av tysk fotball. Det blir norske kommentatorer og ekspertanalyser fra nytt Bundesliga på Viaplay og Viasport-kanalene.

Alt fra Bundesliga kan ses på strømmetjenesten Viaplay fra lørdag 16. mai.

Slik ser du Bundesliga når fotballen returnerer til Tyskland:

Lørdag 16. mai:
Borussia Dortmund – Schalke 04 15:30 (Viaplay / VIASPORT 1)
RB Leipzig – Freiburg 15:30 (Viaplay / VIASPORT 2) 
Hoffenheim – Hertha Berlin 15:30 (Viaplay / VIASPORT +)
Fortuna Düsseldorf – SC Paderborn 07 15:30 (Viaplay)
FC Augsburg – Wolfsburg 15:30 (Viaplay / VIASPORT 3)
Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach 18:30 (Viaplay / VIASPORT 1)

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Søndag 17. mai:
FC Köln – Mainz 05 15:30 (Viaplay / VIASPORT 1)
FC Union Berlin – FC Bayern München 18:00 (Viaplay / VIASPORT 1)

Mandag 18. mai:
Werder Bremen – Bayer Leverkusen 20:30 (Viaplay / VIASPORT 1)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.