Norwegian Reward vant internasjonal pris for fjerde år på rad

norwegian

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er for fjerde år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under prestisjetunge Freddie Awards i USA. Freddie Awards er flybransjens Oscar-utdeling og Norwegian vant i år fire priser. Fordelsprogrammet gikk også til topps i kategoriene «Beste kredittkort for fordelsprogram i Europa/Afrika», «Beste markedskampanje» og «Beste kundeservice». 

Freddie Awards er den største internasjonale prisutdelingen for fordelsprogrammer innen reiselivsbransjen, og i år stemte 3,6 millioner medlemmer over hele verden frem vinnerne. I tillegg til de fire prisene kom Norwegian Reward på andreplass i de to øvrige kategoriene.

Les også:  Skandale: Hver sjette småbedrift frykter konkurs på grunn av høye strømpriser!

– Det er en stor ære å bli kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika på Freddie Awards. Å vinne hele fire kategorier understreker at vi har levert på målet vårt om å tilby medlemmene våre et attraktivt fordelsprogram. Med nesten 11 millioner Norwegian Reward-medlemmer verden over fortsetter vi å gjøre alt vi kan for at Norwegian Reward skal gi så mange fordeler som mulig til alle våre medlemmer, sier Brede Huser, EVP Loyalty & Managing Director for Norwegian Reward. 

Les også:  3 av 10 småbedrifter har følt seg aktivt motarbeidet av myndighetene

I Norge har Norwegian Reward over 2,1 millioner medlemmer. I 2019 fikk Norwegian Reward 1,7 millioner nye medlemmer globalt. Mange av medlemmene i Norden har også valgt å benytte seg av muligheten til å knytte Bank Norwegians kredittkort til sitt Norwegian Reward-medlemskap.

– I Bank Norwegian er vi både stolte og ydmyke over å vinne denne prestisjefylte utmerkelsen igjen, og vi vil rette en stor takk til alle kunder som har stemt. Dette er en bekreftelse på at våre 1,2 millioner kortkunder i Norden setter pris på Norwegian-kortets gunstige betingelser, opptjening av CashPoints og de lave avgiftene, sier Tine Wollebekk, administrerende direktør i Bank Norwegian.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.