Ny Lexus-forhandler i Bodø

nordvik

Nordvik bygger nytt forhandleranlegg med salg og verksted for Lexus i Bodø. I 2020 åpner et helt nytt Lexus showroom i Bodø som en del av et nytt bilanlegg på 1179 kvadratmeter i regi av Nordvik-gruppen.

– Det har lenge vært en drøm for oss å inkludere Lexus i vår portefølje. Det japanske bilmerket er kjent for sine luksuriøse hybridbiler, solid kvalitet og ekstraordinære kundeopplevelser, sier daglig leder Christian Nordvik i Nordvik AS. – Lexus har vunnet Autoindex åtte år på rad, og vi skal gjøre alt for at Lexus kundene forblir de mest tilfredse bileierne i Norge, legger han til.

Les også:  Finnair åpner sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

Lexus åpner med dette forhandler nr. 11 i Norge. – Dette er en del av vår langsiktige plan for merkevaren i Norge hvor vi ønsker å tilby Lexus til stadig flere kunder i takt med at flere nye modeller lanseres, sier General Manager for Lexus i Norge Knut-Erik Jahnsen. – Vi er svært tilfreds med å få med Nordvik på laget, da selskapet har et sterkt renomme i sitt distrikt og er kjent for sin langsiktige satsning. Lexus Bodø vil få ansvar for hele Nordland fylke for salg og verkstedtjenester.

Les også:  Bodø Nu felt på fire punkter i PFU

Den 29. oktober åpner Lexus Bodø i midlertidige lokaler på Stormyra, og vil ha utstillingsbiler og demonstrasjonsbiler tilgjengelig for kunder. Det helt nye anlegget åpner i juni 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.