Glimt sjokket Milan – Tapte knepent

glimt

Bodø/Glimt og AC Milan møttes på San Siro stadion i Italia torsdag kveld i tredje kvalifiseringsrunde i Europaligaen. Milan hadde favorittstempelet foran kampen men det var Glimt som satte inn første målet foran sjokkerte tilskuere.

Kasper Junker satte inn 0-1 for Glimt etter 15 minutter. Milan svarte bare ett minutt etterpå da Hakan satte inn 1-1. Lorenco Colombo satte inn 2-1 for italienerne etter 30 minutter. Så blåste dommeren av for pause.

Les også:  VIDEO: Skuffende uavgjort mellom Glimt og Haugesund

Etter 50 minutter var det igjen Hakan som scoret og stillingen var 3-1 for Milan, men Glimt var ikke klare for å gi seg.

Jens Petter Hauge satte inn 3-2 for Glimt og det var igjen spenning i kampen. På overtid fikk Ulrik Saltnes en enorm sjanse til å score 3-3 og sikre ekstraomganger mot Milan, men fikk ikke inn ballen. Dermed blir det ikke et nytt oppgjør på Aspmyra i Europaligaen.

Les også:  Her er Norges tropp mot Brasil og Nederland

– Først og fremst synes jeg at vi gjør en sinnssyk god prestasjon. Det er vår første store test på dette nivået. Selvsagt føles det litt bittert akkurat nå for at vi ikke fikk 3-3 på slutten. Jeg tror at dersom vi hadde kommet oss til ekstraomgangene, så hadde vi hatt en god sjanse, for lufta gikk litt ut av de mot slutten, sier Patrick Berg til VG.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.