SAS flyr igjen til Kina

sas

Fra den 29. september er det igjen mulig å fly direkte fra Skandinavia til Kina med SAS. Det har ikke vært direktefly siden 31. januar, men SAS har nå fått godkjenning fra de kinesiske myndighetene og åpner ruten fra København til Shanghai med en ukentlig avgang. 

Gjenåpningen av ruten er viktig for handel, og SAS imøtekommer med dette etterspørselen etter forretningsreiser og transport av varer mellom Skandinavia og Kina.

Les også:  SMB Norge: - Strømpakken en «tikkende byråkratibombe»

I slutten av oktober planlegger SAS også å gjenoppta trafikken til Beijing forutsatt at SAS mottar nødvendig godkjenning fra myndighetene.

SAS vil fly Shanghai-ruten med den nye Airbus 350. I tillegg til at SAS dermed kan tilby en unik reiseopplevelse, har dette moderne flyet betydelig lavere drivstofforbruk og opptil 30 prosent lavere CO2-utslipp enn tidligere utgaver av tilsvarende fly.

SAS flyr for øyeblikket til 75 destinasjoner og har opptil 380 flyvninger per dag. SAS følger kontinuerlig markedet og kan på kort tid øke kapasiteten når reiserestriksjonene blir færre og etterspørselen etter reiser øker

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.