«Sporløs» tilbake på TV 2 – Med ny programleder

tv2

«Sporløs» er tilbake på TV 2 onsdag 13. mars kl. 20.00! I sjette sesong er programserien på plass med ny programleder; Geir Fredriksen. 36-åringen fra Vestfold hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære og kjære som de har mistet kontakten med, eller på en eller annen måte kommet bort fra gjennom årenes løp.

Jakten kan starte med kun noen få håndfaste spor, som et navn eller kanskje et minne fra fortiden. TV 2 hjelper de medvirkende videre i den kompliserte jakten.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

– En mer givende jobb kan jeg ikke se for meg. Jeg har fått æren av å reise med noen av de modigste menneskene jeg kan tenke meg, sier den nye «Sporløs»-programlederen Geir Fredriksen (36). Onsdag er han på plass på TV 2 med ny sesong av programserien.

«Sporløs»-reisene har tatt programlederen til fjerne himmelstrøk sammen med menneskene som leter etter røttene sine, men turene og møtene med disse personene har også gitt ham selv inspirasjon på andre plan.

Les også:  Nyhet: Barnekanalen Moonbug nå på Allente

– Jeg har vært heldig å få reise til steder jeg aldri hadde havnet hvis det ikke var for søkerne våre til «Sporløs». Og så har det samtidig gitt meg nok en mulighet til å reflektere over hvorfor jeg er blitt som jeg er blitt, over min egen oppvekst og hva mitt opphav er. Men for meg er nok det sterkeste jeg tar med meg videre en inspirasjon til å tørre å begi seg oftere ut i det ukjente. Det er vel utenfor komfortsonen vi lærer mer om hvem vi er og hva vi er lagd av, sier Geir Fredriksen.

Les også:  Slik sparer du strøm på hytta i vinterferien

Sesong seks av «Sporløs» består av ti episoder, hvorav fem sendes våren 2019, mens de resterende kommer i løpet av høsten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.