Forsikringsselskapene merker «Frank»

gjensidige

Skademeldingene har allerede begynt å komme inn til Gjensidige, som har mottatt inntil 10 saker i forbindelse med ekstremværet «Frank».

– En av skadene gjelder et redskapshus der store deler av taket har blåst av, forteller kommunikasjonssjef Pål Rune Eklo i Gjensidige.  Det er også et stort tak som har blåst av og taket har truffet andre bygninger.

Han understreker at tallene foreløpig er små, men de gir et signal om at det kan komme mange skademeldinger det nærmeste døgnet når man ser de voldsomme kreftene som er i sving.

Les også:  Vedum med varme ord om Senterparti-veteranen Anne Enger Lahnsten

Erstatninger for millioner
Allerede (cirka klokka 15)  er det registrert skademeldinger for solide summer, og det vil raskt dreie seg om millionbeløp.

– Nærmere besiktigelser og taksering vil gi en mer detaljert oversikt. Nå er vi opptatt av å hjelpe de som har fått skader, sier han. Nordlendinger er vant til «ruskevær» og pleier å være godt forberedt og gode skadeforebyggere. 

SMS-varsling
– For å bidra til skadeforebyggingen sendte vi i går ut 11 000 SMS til kunder i berørte områder, sier Eklo. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.