BBC inviterer Bodø til fotokonkurranse

bodø vinter

Saltstraumen i Bodø er blant stedene som vises i den nye dokumentaren, A Perfect Planet, med naturentusiasten sir David Attenborough i fortellerstemmen.

I forbindelse med lanseringen den 4. februar kl.22.00, ser BBC Earth etter Norges beste naturfotograf samarbeid med magasinet Natur og Foto. 

Det eneste du trenger å gjøre er å dele ditt beste bilde, inspirert av ett av teamene i serien: vulkaner, solen, været, havet eller menneskene. Her er det lov med kunstnerisk frihet og kreativitet. Det må for eksempel ikke være et bilde av en vulkan eller en sol, men noe i naturen som kan minne om det. 

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

For å delta: del bildet ditt på Instagram og inkluder følgende emneknagger: #perfectplanet, #bbcearth og #naturfoto.

Tre finalister vinner et ettårs abonnement av Natur og Foto, samt en goodiebag bestående av spennende overraskelser. Vinneren får i tillegg bildet sitt publisert i Natur og Foto, og et 1:1 digitalt fotokurs med Rolf Steinmann, kameramann og fotograf i A Perfect Planet. 

Konkurransen avsluttes 6. februar, hvor en representant fra Natur og Foto og Rolf Steinmann kårer vinnerne.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.