indianer

MUSIKK: Melanie C slipper låta «Blame It On Me»

Singelen følger suksessen «Who I Am», som lå på topp 10 på iTunes over Europa, Sør-Amerika og Storbritannia. Låta var listet på Radio 2, og Melanie opptrådte blant annet på Late Late Show with James Corden og BBC 1s The One Show.   Mens Melanie... Les mer »
bbc brit

20 funfacts du kan briljere med

Det er klart for en ny sesong av QI – det humoristiske spørreprogrammet som sørger for at millioner av TV-seere lærer unyttige ting uke etter uke. QI, som står for «Quite Interesting»,... Les mer »
pr o

Nellie Henriette Nilsen fra Norge er ute med egen YouTube-serie på BBC Earth

Onsdag 16. oktober var det premiere på den nye serien «From Plant to Planets» på YouTube-kanalen til BBC Earth. Den ledes av en 24-åring fra Tromsø.  For et år siden ble 24... Les mer »
viaplay

BBC kjøper Viaplay-serien «Wisting»

Den britiske TV-kanalen BBC har kjøpt rettighetene til å vise den norske Viaplay-serien «Wisting», basert på Jørn Lier Horsts bokserie om politimannen William Wisting. Nå skal serien med Sven Nordin, Mads Ousdal... Les mer »
nrk

NRK-serien «Twin» til BBC og ARD

Allerede før «Twin» har hatt premiere i Norge, er serien solgt til BBC. Spenningsdramaet skal også vises på Tysklands største TV-kanal, ARD. «Twin» har premiere på NRK1 og i NRKs strømmetjeneste NRK... Les mer »
bbc brit

25 funfacts du kan briljere med

Det er klart for en ny sesong av QI – det humoristiske spørreprogrammet som sørger for at millioner av TV-seere lærer unyttige ting uke etter uke. QI, som står for «Quite Interesting»,... Les mer »
solsystemet

BBC Earth: Visste du dette om planetene våre?

Visste du at Venus er den varmeste planeten, til tross for at Merkur ligger nærmest sola? Og at Jupiter bruker 10 timer på å rotere rundt sin egen akse, og dermed har... Les mer »
bbc

1 av 3 nordlendinger vil reise til Mars

Har du noen gang drømt om å reise til Mars? Én av tre nordlendinger kunne faktisk tenkt seg en tur til den røde planeten dersom mulighetene lå til rette for det. Det... Les mer »
bbc brit

Nå kan du se resultatet av Top Gears norgesbesøk

Mange fikk med seg at Top Gear besøkte Møre og Romsdal for å filme til sin nye sesong for halvannet år siden. Resultatet av filmingen har latt vente på seg, men nå... Les mer »
bbc

Ingenting vekker reiselysten som reiseprogram på TV

En drømmereise gjennom skjermen, i form av et reiseprogram på TV, er det som inspirerer flest nordmenn til å reise. Det viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av TV-kanalen... Les mer »