MUSIKK: Melanie C slipper låta «Blame It On Me»

indianer

Singelen følger suksessen «Who I Am», som lå på topp 10 på iTunes over Europa, Sør-Amerika og Storbritannia. Låta var listet på Radio 2, og Melanie opptrådte blant annet på Late Late Show with James Corden og BBC 1s The One Show. 

 Mens Melanie har vært i lockdown denne våren som resten av verden, har hun vært travel med å gjøre ferdig sitt debutalbum, og den nye singelen. Samtidig har hun ført fans over hele verden sammen med en rekke live-strømminger, en Q&A om fysisk og mental helse og om den neste generasjonen av Girl Power i Crack Magazine. 

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Singelen «Blame It On Me» er enda en herlig, moderne poplåt fra Melanie C, som synger ut om giftig oppførsel i et forhold, over en melodi som hinter til hennes lange kjærlighet for disko og elektronika. Melanie C forteller at låta handler om «den noen ganger så lange veien man må ta for å stå opp for seg selv». Slik blir den nye singelen den perfekte oppfølgeren til «Who I Am», som favnet om sårbarhet, og hvor Melanie dykket ned i fortiden, nåtiden og sin egen fremtid som Sporty Spice. 

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

I 2020 har vi allerede sett Melanie returnere til solokarrieren sin på egne vilkår. Hun har blitt en viktig stemme både når det kommer til temaer som depresjon, kroppspositivisme og for LHBT-rettigheter. Melanie fortsetter å utvikle sitt eget lydbilde på den nye singelen, samtidig som hun også ser tilbake til sin fortid i Spice Girls – verdens største kvinnelige popgruppe.

Hun har allerede solgt over 100 millioner plater og har flere BRIT, Ivor, Billboard og Olivier- priser under beltet. Hennes kommende album vitner nå om et nytt, herlig kapittel for Melanie C og Girl Power. 

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.