Sesongpremiere på BBC Brit onsdag: Top Gear er tilbake med nye ville stunt

bbc

Det er duket for en ny sesong av verdens største bilserie, og denne gangen strekker programledertrioen Freddie Flintoff, Chris Harris og Paddy McGuinness strikken (om mulig) enda lenger når de tester nye og gamle biler. 

Den 29. sesongen av Top Gear har premiere på BBC Brit den 4. november kl. 22.30. Denne gangen har programlederne pushet grenser mer enn noensinne, blant annet ved å kappkjøre sidelengs langs en selvkonstruert dødsmur. 

– Det var så skummelt! Der er noe det vanskeligste jeg har gjort. Når selv Freddie sier at det er en av de tøffeste tingene han har gjort, da er det vanskelig. Vi kjørte alle sammen, og ble enige om å aldri gjøre det igjen. Det er huket av på bucketlisten nå, sier Paddy McGuinness.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

I den nye sesongen får du også se at programlederne setter utfor en bratt slalåmbakke med billige leiebiler på Kypros. I tillegg testes en tradisjonell isbil utstyrt med moderne kjøreegenskaper, både på land og strand. Bokstavelig talt. Programledertrioen reiser også til Paddy`s hjemby, Bolton, der de tilbringer 24 timer i bil, uten å sette føttene på landjorda, og stuntet er inspirert av det 24-timers lange sportvognsløpet på Le Mans.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Produksjonen rammes av koronapandemien
Pandemien har påvirket den ellers så reiseglade gjengen og gjør at årets sesong for det meste er spilt inn i Storbritannia. I tillegg er alle studioopptak gjennomført med drive-in publikum. Til tross for begrensningene, mener Chris Harris at det har vært positivt å bli bedre kjent med hjemlandet. 

– Det har vært veldig fint å være i Storbritannia og minne oss selv på hvilket fantastisk, mangfoldig og vakkert land vi bor i. Jeg må også si at det å tilbringe 24 timer i en bil i Bolton har vært en bemerkelsesverdig opplevelse, jeg er ikke sikker på at jeg vil gjøre det igjen. Jeg har vært i Nepal, Peru og nå – Bolton, sier Harris.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

Den nye sesongen av Top Gear består av fem episoder vises på onsdager fra 4. november kl. 22.30, på BBC Brit.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.