Lofot-perle solgt til 4,1 millioner over takst

propr

– Selv om eiendomsmeglerne har påskeferie, så selger våre kunder sine egne boliger som aldri før i påsken, sier daglig leder, Kjetil Eriksson, i Propr.no.

Doblet prisen på perle i havgapet i Lofoten da familien valgte å selge boligen selv.

Egen strandlinje og kai
Boligen er drøye hundre år og har vært hovedhuset for generasjoner i fiskeværet. Rommene er store, med god takhøyde og har eventyrlig utsikt mot hav og fjell.

Prisantydning ble satt til 4,5 millioner kroner, men solgte selv for 8.650.000 kroner.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

– Det er jo eventyrlig at vi fikk så mye over prisantydning, sier selger Geir Fjelnset til E24, og familien skal nå flytte fra Lofoten, ifølge Lofotposten.
Det har vært betydelig oppussing med nytt tak, og panoramavindu mot vest. Eiendommen er tolv mål, med egen strandlinje og 450m² bygning tilknyttet privat kai.

For selger Geir Fjelnset var det veldig mange som ville kjøpe huset i Lofoten.

– Det er svært enkelt å holde orden på denne prosessen, sier Eriksson i Propr.no.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Det var hele 159 interessenter som meldte seg, selgeren holdt 44 visninger og det kom hele 40 bud på perlen i havgapet i nord.

– En eiendomsmegler hadde aldri orket 40 visninger, sier Eriksson, og sier at budprosessen er enkelt automatisert på mobilen til selgeren.

Automatiserte prosesser
Propr.no er en digital nettjeneste som bruker avansert maskinlæring og er Norges største boligsalgstjeneste på nett. Det har utviklet et system som erstatter eiendomsmegleren. Ved hjelp av teknologien kan du selge boligen din selv på et trygt, sikkert og enkelt møte, uten et fordyrende mellomledd. 

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

– Alle vet at det har vært en stor utvikling på den digitale fronten for gjennomføring av en bolighandel i Norge i dag, sier Erikssen og legger til at før ble store deler av arbeidet utført manuelt av eiendomsmeglere.
I dag er dette kun noen tastetrykk og helautomatiserte prosesser, og Propr-sjefen mener at dette har gjort mange eiendomsmeglere overflødig – ikke bare i påsken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.