FINN lanserer splitter ny eiendomstjeneste for nybygg

forfatter

98 prosent av alle boliger som selges i Norge i dag legges ut på . For FINN er det derfor ekstra viktig å lage en foretrukket og brukervennlig tjeneste – både for boligkjøper og boligselger.

Derfor lanserer markedsplassen nå en splitter ny tjeneste for nybygg, der man kan se boliger som kommer for salg.

– Det bygges stadig flere boliger i Norge. Disse prosjektene har ofte et eget behov for informasjon i annonsene. I samarbeid med noen av kundene våre (både utbyggere og eiendomsmeglere) har vi FINN derfor laget et annonseprodukt hvor prosjekterte boliger nå kan annonseres allerede før salgsstart, sier Jørgen Hellestveit, produktdirektør på FINN eiendom:

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Boligkjøpere som synes prosjektet er spennende vil blant annet kunne lagre det blant sine favoritter på FINN-profilen sin, slik at de lett kan følge med på utviklingen, sier Hellestveit:

– I tillegg vil kjøpere som vil sikre seg all løpende informasjon om prosjektet ha mulighet til å registrere seg med e-post adresse og eventuelt telefon for å være sikre på å bli holdt oppdatert om f.eks. salgsstart.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.