VIDEO: Matoma & Enrique Iglesias – I Don’t Dance (Without You)

warner

For mange er Enrique Iglesias lyden av sommer, så også for Matoma. For noen år tilbake ble det skikkelig trøkk på dansegulvet da unge Tom Stræte Lagergren spilte en selvgjort remix av Iglesias-hiten «Bailando» på fest hos en kompis.

Remixen delte han også på Soundcloud, og den var med på å starte overgangen fra hobby-DJ til produsent, låtskriver og DJ med verdensomspennende karriere.

Knapt et år etter festen hadde Tom, nå under artistnavnet Matoma, både plate- og publishingkontrakt. Og på spørsmål om hvem han drømte om å samarbeide med svarte Matoma blant annet Enrique Iglesias. Å lage en låt med ham var på «bucket listen».

Les også:  VIDEO: Madrugada slipper live-videoer fra Vesterålen i "Madrugada Vesterålen Project"

Som Matoma har Tom ikke bare reist og spilt over hele verden, men også fått samarbeide med et utall artister; Steve Aoki, Snoop Dogg, The Vamps, Noah Cyrus, Coldplay, Becky Hill, Sean Paul, Wale, Will Smith samt norske Astrid S for å nevne noen. Men han kløp seg allikevel i armen når han befant seg i studio i Miami og jobbet med Enrique Iglesias på det som ble den sommerlige feeldgoodlåten «I Don’t Dance (Without You)».

Les også:  MUSIKK: Black Country, New Road ute med låta "Chaos Space Marine"

– Jeg var skikkelig nervøs da vi møttes i studio, men han er så ydmyk og godhjertet at nervene forsvant raskt. Jeg er så takknemmelig og glad for å ha fått jobbe med ham. Ikke bare har jeg fått æren av å jobbe med en av de mest inflydelsesrike latino-artistene i vår tid, men jeg har fått en ny venn, sier Tom.

Les også:  VIDEO: Arca ute med låta "Born Yesterday"

Sånn går det altså når to fine fyrer møter hverandre og har samme gode energi og visjon. «I Don’t Dance (Without You)» feat Konshens er ute overalt hvor musikk kan streames eller lastets ned.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.