metronomicon

MUSIKK: Center of the Universe ute med albumet «Interabangerz remixes»

Som en oppfølger til den vel motatte «Interabangerz» kommer et knippe remixer fra internasjonale produsenter. Fra Norge via Egypt, Berlin/Marocco to UK og tilbake, en ordentlig feststarter på tvers av kulturer igjennom elektronisk dansemusikk.... Les mer »
MiK Rayder

Bodø-rapperen MiK Rayder dundrer på med «Naken Dame»

Det finnes mange som gjør karriere på internett, som for eksempel influensere og Instagram-modeller, men det er også mange musikere og Soundcloud-rappere. Og en av dem er Kim-Rayner Rosvoll med artistnavnet MiK... Les mer »
sheep

MUSIKK: Delish ute med låta «Talk»

”Talk” er det vakre førstemøtet vi får med debut-EPen «The Dip» fra Delish. En hjemsøkende og myk alternativ popsingel fra den forhenværende duoen – nå trio, som nikker like mye mot stemninger fra Twin Peaks som den gjør... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Gulating i Bodø vant «Årets podcast 2019»

Bodøposten.no startet for et par år siden med jevnlige podcaster der forskjellige aktuelle personer intervjues om interessante emner. Og det mest populære emnet i 2019 var tydeligvis sommer-øl. Podcasten fra i sommer... Les mer »
public bodø odda

PODCAST: – Øl har blitt den nye vinen

Det har blitt stadig mer populært å drikke forskjellige typer øl på utestedene i Norge, og den ferske trenden har også kommet til Bodø. Det har driftsleder på det populære utestedet Public... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Gulating-sjefen i Bodø kårer årets sommerøl

Nå er det sommer og tid for god mat og drikke, og særlig grilling og sommerøl. Bodøposten.no sin redaktør Gunnar Andreassen sammen med ølekspert og daglig leder i Gulating i Bodø har... Les mer »
martin standup

PODCAST: Standup-komiker fra Bodø om Tolga-saken: «grønnsakssuppe»

Skandalen omkring de feildiagnoserte brødrene fra Tolga kommune i Østerdalen i Hedmark som ufrivillig ble satt under verge har fått mange til å reagere. Også i Bodø. Standup-komikeren Martin Soulimani fra Bodø... Les mer »
naf bodø

PODCAST: NAF-senteret i Bodø trenger flere bilteknikere

Det er mange yrker i vekstbransjer det tidvis kan vøre vanskelig å skaffe nok arbeidstakere til, andre yrker har vanskeligheter med å skaffe seg folk grunnet manglende utdanning, mange ledige stillinger over... Les mer »
mats mikalsen

PODCAST: – Det er trygt å gå ut på byen i Bodø

Hver uke går tusenvis av bodøværinger ut på byen for å treffe andre, kose seg, se på sport og høre på musikk. Og veldig mange besøker en av byens mest populære utesteder,... Les mer »
juleøl test

PODCAST: Juleølet fra Bådin Bryggeri kommer til å bli utsolgt!

Det er mange som har startet med juleshoppingen, også i Bodø. Men om du skal ha juleølet fra Bådin Bryggeri denne jula, bør du skynde deg. Redaktør i Bodøposten.no, Gunnar Andreassen, og... Les mer »