Bodø-rapperen MiK Rayder dundrer på med «Naken Dame»

MiK Rayder

Det finnes mange som gjør karriere på internett, som for eksempel influensere og Instagram-modeller, men det er også mange musikere og Soundcloud-rappere. Og en av dem er Kim-Rayner Rosvoll med artistnavnet MiK Rayder fra Bodø.

MiK Rayder har nylig sluppet låta «Naken Dame» som jo selvfølgelig handler og sex, som det jo ofte gjør i rap. Men denne låta er faktisk ganske kul. Og rapperen er fra Bodø.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Jeg har ikke peiling på rap, men jeg tror jeg vet hva som er kult, og den siste låta av MiK Rayder fra Bodø er kul så det holder!

– Låta ble til av en idé jeg fikk på Hovda resturant når jeg jobbet der som servitør. Tok iden til min gode venn og rap partner Klein, ga han idén, så var det faktisk ganske fort gjort, sier MiK Rayder til Bodøposten.no.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Den siste låten til det som kanskje kan være Bodøs nye oppfølger til rappe-gruppa Tungtvann – altså MiK Rayder med låta «Naken Dame» – har potensiale til å bli en mega-hit.

– Ambisjonen er vel å se hvor langt en kommer, gjøre de yngre «stoked» til å gjøre det samme, altså lage musikk/rap. Sier ikke nei til en platekontrakt, men det er spørs hvem som stiller opp kanskje, avslutter MiK Rayder.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Under følger låten. Merk at du bør være 16 år eller eldre for å høre på teksten!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.