Nå blir det «God kveld Norge» hele uka på TV 2

tv2

Over sommeren får Dorthe Skappel nye kolleger i Marte Bratberg og Niklas Baarli. Sammen sørger de for å holde deg oppdatert på kjendisfronten gjennom hele uka.

«God kveld Norge»-redaksjonen er alltid oppdatert om siste nytt. Niklas Baarli og Marte Bratberg blir nå en del av redaksjonen som alltid står klare til å presentere aktuelle saker.

Baarli og Bratberg skal lage kjendis-innhold som publiseres gjennom hele uka på TV2.no, mens Dorthe Skappel gir oss helge-sendingen på TV 2.

– «God kveld Norge» er en knallsterk merkevare som vi i TV 2 er stolte av, og som vi gleder oss til å videreutvikle. Nå satser vi enda mer på kjendisjournalistikken og skal nå bredere ut i alle flater. «God kveld Norge» består med «dronningen» Dorthe, men når hun nå også får flere gode hjelpere skal vi være enda tettere på og snakke om det folk er opptatt av, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Dorthe Skappel har vært programleder for «God kveld Norge» siden starten på TV 2 i 1997. Hun gleder seg over den nye satsingen.

– Jeg tror det er veldig sunt og bra at vi nå begir oss inn i en ny måte å vise frem «God kveld Norge»-universet på, sier Skappel.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Dorthe skal fortsatt gi oss kjendisnyheter på TV 2 i helgene, samtidig som hun også er med på den digitale nysatsingen.

– Jeg tenker at det er godt å få inn litt ungt, friskt blod som kan utvikle «God kveld Norge» videre. Vi skal lage kjendisnyheter enda raskere og oftere enn før, og når det er nye ting som kommer opp så kan Niklas og Marte fort gå inn studio og snakke om det. Jeg skal være med der innimellom, jeg også, og vi kan ha gjester. Jeg tror det blir dynamisk og kult, noe som folk kan se på TV2.no når som helst, sier hun.

Niklas Baarli har vært programleder på radio i en årrekke, og har i sommer også vært å se i NRKs sommersatsing på tv. I august er han på plass i nye «God kveld Norge» på TV2.no.

– Det er jo så sinnssykt gøy å være en del av den nye «God kveld Norge»-satsingen. Det er som å gå inn i levende historie. «God kveld Norge» er et eventyr – og så får jeg være med på det eventyret. Du kan kalle meg Askeladden, sier han og fortsetter:

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

– Jeg håper kjendisene er gærnere enn noen gang, og gleder meg til å vite alt kjendissladderet før alle andre, det var derfor jeg sa ja. Jeg er en skikkelig sladre-tante, du aner ikke. Så nå gleder jeg meg til å komme i gang.

Marte Bratberg, har også lang erfaring fra radio og tv. I vår ble hun godt kjent for et bredt tv-publikum som deltaker i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». 

– Det er veldig gøy å være en del av satsingen til «God kveld Norge». Jeg har jo sett på Dorthe i alle år, så det at man skal få være en del av det teamet er jo kjempegøy, sier Bratberg.

Hun ser fram til å jobbe med sin nye makker.

– Jeg tror det blir veldig gøy å jobbe med Niklas. Jeg kjenner ham jo ikke, men jeg vet at vi begge har vokst opp med camping, så jeg tenker det er et ekstremt godt utgangspunkt, sier Marte med et smil.

– Og så elsker jeg reality-TV, og jeg elsker kjendiser – norske og utenlandske – så å kunne jobbe med det her er jo bare en drøm, sier hun. 

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

For at seerne alltid skal være oppdatert om siste nytt, blir Marte og Niklas å se på TV2.no flere ganger i uka. 

I tillegg blir også Martine Lunde og Nate Kahungu, sistnevnte kjent fra første sesong av «Love Island» på TV 2, en del av nysatsingen.

De skal lage egne mini-serier for TV 2 Sumo, der seerne både blir bedre kjent med dem og møter andre kjente profiler.

– Jeg tror dette her blir dødsbra. Det er kult at man gjør «God kveld Norge» litt nytt. Jeg skal teste ting jeg aldri har gjort før og pushe meg selv skikkelig. Jeg er litt stressa for ting jeg skal gjøre, og det tror jeg kan bli gøy for seerne å følge med på, sier Martine Lunde.

– Det blir dritgøy. Det kommer til å være mye av meg og hva jeg holder på med. Litt om musikken min og andre ting jeg skal være med på fremover, sier Nate.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.