Nå fly Apollo til Hellas igjen!

hellas

Etter snart 21 uker med reisestopp kan Apollo endelig fly solsultne nordmenn til Middelhavet. Reisearrangøren åpner i første omgang ruter til Hellas, og aller første flyvning går allerede fredag 17. juli fra Oslo til feriefavoritten Kreta.

– Endelig! Dette har vi ventet lenge på, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

I første omgang åpner Apollo for pakkereiser til Kreta og Rhodos – de to mest populære greske reisemålene blant nordmenn. Flyvningen mellom Oslo og Kreta vil gå ukentlig allerede fra 17. juli, og Oslo og Rhodos har oppstart 26. juli.

Avganger til flere andre reisemål vil starte fra 21. august, blant annet til Kroatia og Kypros, så fremt det ikke foreligger reiseråd. Det er i tillegg planlagt avganger fra august og september til utvalgte reisemål ved Middelhavet fra flere byer i Norge – blant annet fra Tromsø, Evenes, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Torp.

Les også:  Verdens biedag og biologisk mangfold dagen

Over 50 % vil reise så fort som mulig
Mye tyder på at reiselysten er sterk: I en undersøkelse gjennomført av Apollo oppga hele 50 prosent at de vil reise så fort det blir mulig, og de siste ukene har salget økt jevnlig. Apollo-sjefen har derfor stor tro på at mange nå vil benytte muligheten til å reise sydover.

– Nordmenn elsker Hellas, og for mange av våre kunder er en ferie på de gresk øyer som å reise på hytta. Siden april har vi mottatt daglige henvendelser fra kunder som lurer på når vi kan reise tilbake, og nå kan vi endelig gi et konkret svar. Ingenting er bedre enn det, sier Haug.

Les også:  Nå starter MC-sesongen: - Del veien, oppfordrer NAF

Selv har han feriert på Kreta nesten hver sommer de siste 15 årene, og gleder seg stort til å gjenforenes med favorittøya og menneskene han er så begeistret for i år også. Delvis fordi behovet for ferie melder seg, men også fordi han vil støtte det lokale reiselivet.

– Både vi som arrangør og våre gjester har tenkt mye på våre lokale samarbeidspartnere, som i stor grad består av små, familieeide bedrifter. Det føles utrolig godt endelig å kunne fortelle dem at vi er tilbake, sier Haug.

Les også:  Fra sofa til sti- 7 måter fotturer kan forandre livet ditt på

Trygt å reise med Apollo
Men at det blir en litt annerledes ferie i år er ikke til å stikke under stol. Blant annet er det påbudt med maske på alle flyreiser i henhold til EASA (European Union Aviation Safety Agency) sine retningslinjer. I tillegg har Hellas iverksatt egne smittevernstiltak og helseprotokoller, og Apollo har innført flere tiltak for å sikre gjestenes trygghet på hotellene sine.

– På hotellene våre vil det være et økt fokus på hygienetiltak, og det tilrettelegges for å kunne opprettholde rådene om avstand, forklarer Haug, og påpeker at det, som alltid, skal være trygt å reise med Apollo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.