Storseier for Glimt mot Odd på Aspmyra

gunnar andreassen

Bodø/Glimt fikk besøk av Odd på Aspmyra stadion lørdag ettermiddag i Bodø for et oppgjør i eliteserien, dette var 17. serierunde.

Glimt startet med Nikita Haikin, Alfons Sampsted, Isak Amundsen, Marius Høibråten, Brice Wembangomo, Hugo Vetlesen, Elias Hagen, Ulrik Saltnes, Joel Mvuka, Lars-Jørgen Salvesen og Amahl Pellegrino.

Glimt startet kampen med press og Odd tvinges bakpå. Amahl Pellegrino brukte bare 10 minutter på å finne nettmaskene for Glimt og stillingen ble 1-0.

Odd klarer ikke svare og Glimt presser på med flere sjanser, så setter Hugo Vetlesen inn 2-0 for Glimt. Rett etterpå er det Pellegrino som punkterer kampen og setter inn 3-0 for Glimt. Det virker som Odd har gitt opp og Glimt-spillerne står i kø for å score.

Så blir det 4-0 til Glimt, det er Hugo Vetlesen som setter inn målet. Glimt går til pause med 4-0 og det virker som seieren er i boks.

Etter pausen kommer Odd litt med mer i kampen, men det varer ikke, for Vetlesen setter inn 5-0. Så gjør Glimt et par bytter. Og Runar Espejord tok ikke lang tid fra benken til scoring: det blir 6-0 til Glimt.

Glimt gjør et par bytter til før Ulrik Saltnes seter inn 7-0.