Direktesending fra Dampskipsbrygga i Lødingen

kulturminnefondet

Bli med på besøk til Lisbet Kristine Hansen, som har satt i stand Dampskipsbrygga fra midten av 1800-tallet i Lødingen sentrum.

I en direktesendt kulturmiljøprat med Simen Bjørgen i Kulturminnefondet får vi høre mer om arbeidet og engasjementet bak istandsettingen. Sendingen går live onsdag 22. desember klokken 9.  

– Dampskipsbrygga er et helt spesielt og godt gjennomført prosjekt, og vi gleder oss til å høre mer om prosjektet, sier Simen Bjørgen, direktør i Kulturminnefondet.

Les også:  Kutter prisene på hurtigbåt

Dampskipskaia i Lødingen havn i Nordland har hatt en sentral betydning for skipsfart og handel, og det er få slike brygger igjen i landet. Brygga har høy kulturminneverdi både lokalt og regionalt.

Kulturminnefondet har støttet arbeidet med istandsetting av dampskipsbrygga i flere omganger, og i denne kulturmiljøpraten blir vi bedre kjent med Lisbet Kristine Hansens restaurering og framtidstanker for Dampskipsbrygga.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.