Nordlys-suksessen fortsetter!

bokbutikk

Egmont har trykket 55 000 bøker av de eventyrlige Nordlys-bøkene. Nå lanseres bok 1 i Sverige, mens en frittstående bok fra Nordlys-universet lanseres i Norge. Nemlig «Bjørnar».

Malin Falchs Nordlys-bøker har toppet bestselgerlistene for barn siden bok 1 «Reisen til Jotundalen» kom ut i fjor vår. Den vant både Arks barnebokpris og Pondus-prisen for 2018, og ble denne uken også nominert til Barnas bokpris av Biblioteket i Bergen. 

Les også:  Egor Filipenko ute av «Skal vi danse: all stars» med skade

Boka er også oversatt til svensk og lanseres under den store bokmessen i Göteborg den 27.-29. september. Falch er gjest på messen og skal blant annet intervjues på hovedscenen av illustratør og forfatter Johan Unenge. 

Bok nummer to av Nordlys-serien, «Vikingene og orakelet» har også hatt pallplassering på bestselgerlistene siden lanseringen i mars. 

Denne høsten kommer i tillegg en rørende historie om alle Nordlys-fans’ favorittbjørn: Nemlig Bjørnar. Her inviteres leserne til et eventyr i Jotundalen cirka 30 år før handlingen i de andre Nordlys-bøkene finner sted. Denne tegneserien har Malin Falch samarbeidet med tegneren Regine Toften Holst for å ferdigstille. Og resultatet er blitt helt unikt!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.